Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizi hayranları senaristlere çok kızdı!

Hercai dizi hayranları senaristlere çok kızdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları atv ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Hercai dizisinin, gün değiştirdikten sonra reytinglerinin bir türlü eski haline gelmemesi dikkat çekmişti. Hikaye ise tüm hızıyla sürüyor.

Dizinin 58. bölümü dün akşam yayınlandı ve Miran bir sırrı daha öğrenmenin şaşkınlığını yaşadı. Akın Akınözü ve Ebru Şahin ikilisini başrolde buluşturan dizide, Azize Aslanbey’e ne olduğunun yanıtını öğrenen Miran şaşkına döndü.  Reyyan, Miran’dan sakladığı gerçeğin ortaya çıkmasıyla da çok üzüldü… Dilşah’ın Azize hanımı bıçakladığını öğrenen Miran ne yapacağını bilemedi…

Ancak Miran’ın hamile olan eşi Reyyan’a çok yüklenmesi ise dizi hayranlarını adeta deli etti. Birçok Hercai hayranı sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Miran karakterine yüklendi. Bir dizi takipçisi, “Miran şu kızın üstüne çok gidiyorsun. Düşük yaparsa hiç acımam sana” diye yorum bıraktı.

Hercai dizi hayranları senaristlere çok kızdı! 7

Miran’ın Reyyan’a karşı tavrının diziden soğumasına neden olduğunu söyleyen takipçiler de vardı. Dilşah karakterinden nefret ettiklerini belirten dizi hayranları, “Senin Reyyan’a hesap sorup bağırmaya hakkın yok” diye de serzenişte bulundu.

“Reyyan’a hamileyken bile senaristlerin yaşattıklarına pes diyorum” yorumuyla dizinin senaryo grubuna gönderme yapan dizi hayranları, Reyyan karakterinin bebeğine de bir şey olmamasını istediklerini belirten ifadeler kullandı.

Zehra’nın cesaretini de tebrik eden dizi hayranları, kimsenin söyleyemediğini söylediği için mutlu olduklarını belirten ifadeler kullandı.

Peki Hercai dizisinin 58.bölümünde neler oldu? İşte detaylar: Dilşah’ın, Azize’yi yaralamasıyla tüm dengeler değişmiştir. Reyyan bir yandan Dilşah’ı korumak öte yandan da Azize’yi yaşatmak zorundadır. Ona bu zorlu sınavda destek verecek kişi ise Azra olacaktır. Füsun kızının yerini bilen tek kişiyi, Azize’yi öldürmek isterken yaşatmak zorunda kalacak ve en sonunda her şeyi alt üst edecek bir intikam alacaktır.

Öte yandan Miran, Cihan’ı köşeye sıkıştırmıştır ancak onun Reyyan’ın bir şeyler sakladığına dair sözleriyle allak bullak olur. Reyyan ise Miran’dan daha fazla sır saklayamayacağına karar vermiştir. Bununla ilgili bir adım atar ancak hepsini bekleyen bir sürpriz vardır.