Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisi için final kararı alan atv’yi tebrik etmek lazım!

Hercai dizisi için final kararı alan atv’yi tebrik etmek lazım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz özel – “Dizi atv’de izlenir” işte bu slogan ile yayın hayatına devam eden atv, gerçekten de güçlü yapımlarıyla farkını sergileyen bir kanal. Kuruluş Osman, Bir Zamanlar Çukurova, Maraşlı, Kardeşlerim, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi güçlü dizileri bulunan atv’nin bazı diziler konusunda ise şansı yaver gitmedi.

Bu dizilere örnek olarak Akıncı verilebilir. 1 Ocak Cuma günü başlayan fantastik kahramanlık hikayesi olan dizi, ne yazık ki güçlü bir izleyici desteği bulamadı. Akıncı’nın 13.bölüm itibari ile bir dram dizisine dönüşmesi de son çare olarak denendi. Ancak Akıncı için Hercai dizisini Pazar gününe alan atv, aslında ne kadar büyük bir hata yaptığını sonra fark etti. Hercai, kendi gününde 3. sezonu iyi geçiriyordu. Dizi sezona kötü başlasa da sürekli yükselen reytinglerle tüm kişiler kategorisinde iyi bir noktaya gelmişti.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin ikilisinin muhteşem kariyer zıplaması yaşadığı Hercai dizisinin 3. sezonu izleyicileri de çok tatmin etmedi. Ancak yine de yüz binlerce kişi her Pazar ekran başına geçip Hercai’yi seyrediyor.

atv’nin diğer kanalların aksine dizilerini öyle kolay kolay harcamaması da önemli bir artı… atv, Akıncı dizisi kötü performans sergilese de desteğini sergiliyor. Dizinin 26 bölüm garanti ile ekrana geldiği de konuşuluyor.

Hercai için de atv aynı şeyi yaptı. 3. sezonunda da diziye büyük destek veren atv, şimdiye kadar 66 bölüm yayınlanan dizinin düşen reytinglerine aldırış etmedi. İzleyici ilgisi azalsa da yine de yüz binlerce insan bu dizide buluşuyordu. atv de Hercai’ye verebileceği en büyük desteği sundu.

Hercai dizisi 3 bölüm sonra final yapacak. Ancak bu bile büyük bir başarı. 69. bölüm itibari ile ekrana veda edecek olan Hercai’nin bu noktaya kadar gelmesine izin veren atv’yi de tebrik etmek şart.

Hercai, Show TV ekranında olsaydı çoktan yayından kaldırılmıştı…