Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza ve Ramo’yu Show TV kolayca harcıyor, Hercai’yi atv başının üstünde tutuyor!

Arıza ve Ramo’yu Show TV kolayca harcıyor, Hercai’yi atv başının üstünde tutuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında bu sezon büyük bir yaprak dökümü var… Kanal üst üstü dizilerini bitirme kararı aldı. Hem de iyi reytingler getiren diziler bunlar… Çukur dizisi ile birlikte; Arıza, Ramo, Kuzey Yıldızı dizileri arka arkaya final yapacak.

Arıza, 12 Nisan Pazar günü yayınlanacak 30. bölümü ile birlikte ekrana veda edecek. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, Teşkilat’ın gelişi ile birlikte ciddi bir düşüş yaşadı. Zarar ettiği için Arıza dizisinin finaline karar verildi ve bu durum da izleyicileri çok rahatsız etti.

Show TV, bu sezon diziler konusunda müthiş bir yaprak dökümü yaşayacak. Arıza’nın ardından Ramo dizisi için de final kararı alındı. Hatta final erkene bile çekildi. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisinin gayet de iyi reytingler alan Ramo dizisi için 5 bölüm sonrası için final kararı verilmişti. Ancak bu bile erkene alındı ve 40. bölüm itibari ile 16 Nisan Cuma günü final yapılmasına karar verildi.

Çukur dizisi zaten Mayıs sonunda final yapacağı bilinen bir yapımdı. Show TV, Kuzey Yıldızı dizisi için de final kararı aldı. Cumartesi akşamları yayınlanan komedi dizisinin de reytingleri gayet iyiydi. Ancak Show TV, bu sezon herkesi şaşırtan kararlar aldı.

Arıza ve Ramo'yu Show TV kolayca harcıyor, Hercai'yi atv başının üstünde tutuyor! 2

Kuzey Yıldızı için 60. bölüm için final kararı alınmıştı. Ancak Show TV, yeni bir adım atarak dizinin 15 Haziran’a kadar devam etmesini istiyor. Yani Kuzey Yıldızı da Haziran ayının ortalarında 68. bölümüyle birlikte final yapacak. Dizi şimdiye kadar 58 bölüm yayınlandı…

Show Tv üst üste dizilerine yol verirken, diğer kanallar çok farklı davranıyor…

atv; Akınca ve Hercai dizilerine şans vermeye, destek olmaya devam ediyor.

Star TV; Akrep, Menajerimi Ara, Sefirin Kızı dizilerini bitirmek bir yana, desteğini artırıyor.

Kanal D bile Hekimoğlu dizisi için düşük oranlar alsa bile kolay kolay vazgeçmedi… Daha dizinin 7 bölümü var.

Fox TV’nin de Sen Çal Kapımı dizisine haftalardır dayandığını ve destek olduğunu, hatta yaz aylarında ekrana yeniden getireceğini de ortaya çıktı.

Arıza ve Ramo'yu Show TV kolayca harcıyor, Hercai'yi atv başının üstünde tutuyor! 3

Sonuç olarak; ne atv ne Kanal D ne Star TV ne de Fox TV düşük reytingler alan dizilerine hemen yol vermiyor, bir şans tanıyor…

Show TV ise ortalama reytingler alan ve düşük reytingli diğer dizilerden çok daha güçlü izleyiciye sahip olan yapımlarını bir bir bitiriyor.

Arıza, Ramo ve Kuzey Yıldızı dizi hayranları da bu duruma bir türlü anlam veremiyor…

Reytingleri çok düşük olan Hercai bile 69. bölümde yani 3 bölüm sonra final yapacak. Ramo gibi çok iyi reytingler elan bir diziye 5 bölüm bile tahammül etmek istemeyen Show TV, bu hafta final yapacak.