Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinde izleyici soruyor, “O nasıl öpmektir öyle”

Hercai dizisinde izleyici soruyor, “O nasıl öpmektir öyle”

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Hercai, atv’de 3. sezonu ile yoluna devam ediyor. AB ve ABC1 gruplarındaki düşük kalan reytinglere rağmen, total grubunda hala hatırı sayılır bir izleyiciyi ekrana taşıyabilen Hercai, kemik izleyici grubu sayesinde bugünlere kadar gelebildi.

Dizinin 65. yeni bölümü de heyecanla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünde Reyyan’ın bebeğini aldırmama kararı vermesi Miran’ı çok mutlu ediyor. Miran’ın Reyyan’ı öptüğü anlar ise izleyicilerin çok hoşuna gitti. Birçok dizi hayranı fragmanda gördükleri bu sahne için yorum bıraktı. “Reyyan, ‘yapamadım’ dedikten sonra Miran’ın Reyyan’ı öpmesi çok güzel” diye yorum bırakan izleyiciler, iki ünlü ismin o anlarda izleyiciyi inandıran bir performans sergilediğini de belirtiyor.

“Miran hızını alamayıp Reyyan’ın sağ yanağından iki kere öpüyor. O nasıl öpmektir?” diye mesaj yazan dizi hayranları, Dilşah karakterinden de kurtulacaklarına inanıyor.

Dilşah’ın Reyyan’ın yüzüne söylediklerini Miran’ın duyması da iyi oldu. Şimdi Dilşah’a ne olacak merakla bekleniyor. Çünkü Dilşah, silahı Reyyan’a tutuyor, Miran da eşinin önüne geçiyor.

Miran,“Eğer Reyyan’ı öldürürsen, beni de öldürürsün!” diyor.

İşte Hercai dizisinin heyecan yaratan 65. bölüm fragmanı: