Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin’in aradığı ideal erkek bakın nasıl birisi!

Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin’in aradığı ideal erkek bakın nasıl birisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bahar Şahin, geçen sezon Zalim İstanbul dizisindeki Ceren karakteri ile çok konuşulmuştu. Sonrasında Kanal D’nin İyi Aile Babası isimli komedi yapımına katılan oyuncu, dizinin yayınlanmasına 1 hafta kala ayrılık kararı almıştı. Oyuncu, koronavirüse yakalanması nedeniyle setlerde yer almak istememişti.

Bahar Şahin’e atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da hikayeye yeni katılacak bir kadın karakterini canlandırması teklifi de yapıldı. Ancak oyuncu, yeni bir projede rol almak istediği için, iddialı yapıma katılmayarak, önemli bir fırsatı tepmiş oldu..

Bahar Şahin, Onedio’nun youtube kanalında sosyal medyada hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Ünlü oyuncu, “Bize ideal erkeği kısaca anlatır mısın?” şeklindeki soru üzerine şu yanıtı verdi:

“İdeal erkeğim nasıldır benim… İyi kalpli olması, gerçekten çok klişe olacak ama… Dürüst olması, eğlenceli olması… Hayatta her şeyi, hani böyle dünya başına yıkılmış gibi yaşayan ve davrananlar var ya. Onlar benim içimi aşırı geriyor. Enerjisi yüksek olsun, iyi kalpli olsun, dürüst olsun. Her şeyi konuşabileceğim bir insan olmasını isterim.”