Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde izleyicileri ikileme sürükleyen Cihan Şadoğlu!

Hercai dizisinde izleyicileri ikileme sürükleyen Cihan Şadoğlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde Cihan Şadoğlu karakterini canlandırmakta olan Serdar Özer, başarılı performansı ile dikkat çeken isimler arasında bulunuyor. atv’de 2. sezonunu pandemi nedeniyle erken tamamlamak durumunda kalan Hercai dizisinin, 3. sezonu da merak ve heyecanla bekleniyor.

Serdar Özer, dizi sayesinde hayran kitlesini artırdı. Oyuncu, içinde çatışmaları olan karakterleri canlandırmayı çok seviyor. Dizi TV programına açıklama yapan oyuncu, “Herkesin ne kadar kötü olarak gördüğü bir adamın hayatının oraya nasıl geldiğini, niye öyle olduğunu anlatmayı çok seviyorum” diye konuştu.

Serdar Özer, senaryo okurken, proje seçimi yaparken böyle karakterlere yöneldiğini ve özellikle bu tür iç çatışmalar yaşayan karakterleri canlandırmaya çalıştığına değindi. Hercai hayranları Cihan Şadoğlu karakterini ilk başlarda hiç sevmemiş, tepki göstermişti.Ancak daha sonra bu karakter sevilmeye başlandı.

Serdar Özer, bu durumu şu sözlerle anlattı: “İnsanları şöyle bir ikileme soktu Cihan. İlk başta çok kızıyorlardı. Sonra acaba mı demeye başladılar. En sonunda da sevmeye başladılar. Benim nedense kariyerimin son döneminde oynadığım bütün karakterlerde hep bu oldu.”

İzleyicilerin Cihan’a kızdığını ama aynı zamanda da sevdiğini ifade eden oyuncu, bu mesleği çok sevdiğini ve çocukluktan bu yana da istediği şeyi yaptığını belirtti. Yakın zamanda dizide çalışmaların başlayacağını ifade eden Serdar Özer, izleyicilerin Hercai’yi özlediği kadar, onların da seyircilerini çok özlediğini sözlerine ekledi.