Ana sayfa Dizi Fragmanları Günay Karacaoğlu ve Ulviye Karaca yeni dizide çok şaşırtacak!

Günay Karacaoğlu ve Ulviye Karaca yeni dizide çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yaz dizisi Gençliğim Eyvah’ta Hacer Asmalı karakterini Günay Karacaoğlu canlandırıyor. Ünlü oyuncu, bir Yeşilçam güldürüsü hissiyatı aldığı için projeyi çok sevdiğini söyledi. Karacaoğlu, “Çok sıcak olması, içinde dönen entrikanın tamamen saflıktan doğduğunu gördüğüm bir senaryo oldu” diye konuştu.

Bir platoda yapılmakta olan çekimlerde tüm sağlık önlemlerine dikkat ediliyor. Çekimlerin iyi gittiğini anlatan Günay Karacaoğlu, izleyici ile buluştuktan sonra daha mutlu olacaklarını söyledi. Dizi, 15 Haziran Pazartesi yani bu akşam saat 20.00’de yayınlanacak.

Dizide Levent Ülgen’in canlandırdığı Zekeriya ustanın eşi Nuriye Bozoğlu karakterini canlandıran Ulviye Karaca ise çok renkli bir kadın karakteriyle geliyor. 3 çocuklu olan Nuriye son derece disiplinli birisi. Ulviye Karaca, “Son derece disiplinli. Kocası biraz pasif hareket ediyor, kadına göre. Kocayı da arada sırada haşalıyor. Bütün kocayı haşalayan kadınlara öncülük yapacağım inşallah” diye konuştu.

Hacer Asmalı nasıl bir karakter?

Arif Usta’nın hanımı. Sahip oldukları dükkan ve ev Hacer’in babası Ali Usta’dan kalma. Hacer tam bir hanım ağa. Otoriter ve sert bir kadın. Kocası Arif’in her türlü fırıldağını yakalıyor. Ancak yıllar sonra ortaya çıkan Zola onun için de büyük şok olacak. Hacer iki aile arasındaki düşmanlığın en sert temsilcisi. Evlatlarına çok düşkün ancak bir o kadar da disiplinli bir anne. İçgü Veysi’yi damat olarak kabul etmiş. Ancak Azra’nın hiç şansı yok. Asla gelini olamaz.

Günay Karacaoğlu ve Ulviye Karaca yeni dizide çok şaşırtacak! 8

Nuriye Bozoğlu kimdir?

Zekeriya Usta’nın hanımı. Dükkanı da evi de çeviren kişi Nuriye. Baskın karakterli, dediğim dedik bir kadın. Ailesindeki herkes ondan korkuyor. En büyük hayal kırıklığı tek erkek evladı, kıymetlisi Veysi’nin düşmanlarının kızı Suzan’la kaçarak evlenmesi. Çavi’nin ortaya çıkması ile Zekeriya’ya dünyayı dar edecek. Hayattaki en büyük rakibi Hacer Asmalı. Azra ve Ahmet aşkının önündeki en büyük engellerden biri Nuriye.

Günay Karacaoğlu ve Ulviye Karaca yeni dizide çok şaşırtacak! 9