Ana sayfa Dizi Haberleri Aybüke Pusat’ın unutamadığı eski dizisi!

Aybüke Pusat’ın unutamadığı eski dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aybüke Pusat, geçtiğimiz yaz ayında Fox TV ekranında yayınlanan Her Yerde Sen dizisiyle büyük başarı sağlamıştı.Furkan Andıç ile çok iyi dizi çifti olan oyuncu, sosyal medyada da adeta patlama yapmıştı.

Her Yerde Sen dizisinin başladığı gün 14 Haziran 2019 idi. Aradan geçen 1 yılın ardından Aybüke Pusat, diziyi özlediğini gösteren bir paylaşımda bulundu. Oyuncu, Arkadaşlar 1(bir) yıl olmuş! Binlerce teşekkür, sevgi, saygı” notu ile diziden fotoğraf paylaştı.

Furkan Andıç başta olmak üzere rol arkadaşlarını ve yönetmeni Ender Mıhlar’ı da etiketleyen oyuncu, böylelikle Her Yerde Sen dizisini yeniden hatırlattı. Furkan Andıç, “Ruhumuza sağlık” notu ile paylaşıma yanıt verdi. Cem Cücenoğlu, “Benim güzel kardeşim Aybüke Pusat, ne güzel bir ekiptik” yorumunda bulundu.

Aybüke Pusat'ın unutamadığı eski dizisi! 8

Karga Seven Pictures tarafından hazırlanan Her Yerde Sen dizisi 14 Haziran 2019 ile 23 Kasım 2019 tarihleri arasında yayınlandı. Toplam 23 bölüm süren yapım reytingleri düşünce erken final yapmak durumunda kaldı.

Aybüke Pusat'ın unutamadığı eski dizisi! 9