Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde kimsenin beklemediği bir şey oldu!

Hercai dizisinde kimsenin beklemediği bir şey oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşmakta olan Hercai dizisinin başrollerinde Ebru Şahin ile Akın Akınözü bulunuyor. Dizinin ilk sezonundaki kadar büyük bir ilgilinin olmadığını, bu ilginin azaldığını ama yine de çok büyük bir ilgi olduğunu hatırlatalım.

Reyyan ve Miran karakterlerinin 2019 yılında iki ünlü oyuncuyu hem ülkemizde hem de yurt dışında tahmin bile edemeyecekleri noktalara getirdiği açık. İki ünlü oyuncu da dizideki yüksek performansları ile hayranlarını mest etmeyi sürdürüyor. Hercai 33. bölümünde de Miran ve Reyyan’dan etkili bir performans izleyeceksiniz.

Hercai hayranlarının hiç beklemediği bir olay da ortaya çıkacak. Miran’ın daha önce aşık olduğu kadın ortaya çıkıyor. Reyyan’a da birbirlerine çok aşık olduklarını anlatan Dennis, Reyyan’ın büyük tepkisini çekiyor.

Reyyan, “Bana daha önce başkasına aşık olduğunu söylememiştin” diyerek Miran’a hesap sordu. Ancak olayların arkasında bambaşka plan vardı, Harun’un yine yüzünü gösterdi. Peki Dennis’in hedefi ne? Detayları 33. bölümde izleyeceksiniz.

İşte Hercai dizisinin 33.bölümden 2. fragman: