Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinde ulaşılması çok zor youtube başarı!

Hercai dizisinde ulaşılması çok zor youtube başarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /detay – Türkiye’de final yaparak biten Hercai dizisi, yurt dışı yolculuğuna devam ediyor. Dizinin en son Kolombiya’da izleyicilerle buluşacağı ortaya çıkmıştı. Bu büyük bir başarı. Ebru Şahin ile Akın Akınözü ikilisinin başrolünde olduğu dizinin çok güçlü bir hikayesi var. Oyunculuk performansları ve Midyat gibi tarih ile iç içe bir ilçenin de mekan olarak seçilmesi diziyi öne çıkartan diğer detaylar.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin ikilisi Miran ve Reyyan karakterleri ile artık dünyanın birçok yerinde tanınan isimler oldu. Hercai, Türkiye’yi yurt dışında temsil eden çok önemli projelerin başında geliyor. Güney Amerika’da farklı ülkelerde de yayınlanan Hercai’nin youtube kanalı da müthiş bir başarıyı ortaya koydu.

3,5 milyon kişi tarafından takip edilen Hercai dizisinin youtube’daki resmi kanalında yayınlanan bölümlere de ilgi büyük. Hercai dizisinin tüm bölümlerinin görüntülenme sayıları artmaya devam ediyor. Ancak ilk bölüme gösterilen ilgi gerçekten göz kamaştırıyor.

Sıkı durun, Hercai dizisinin 2 yıl önce yayınlanan 1. bölümünün tamamının yer aldığı video toplam 33 milyon görüntülenme sayısına ulaştı. Bu erişilmesi çok zor bir durum. Her diziye nasip olmaz. Hercai ise müthiş etkileyici bir yapım olduğunu youtube kanalında gerçekleşen izlenme sayıları ile de ortaya koyuyor.

13 Temmuz 2017 tarihine açılan Hercai dizisinin resmi kanalında şu ana kadar yayınlanan videoların 2 milyardan fazla görüntülenme elde ettiğini biliyor musunuz?

blank