Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinin Cihan Şadoğlu’su Serdar Özer’in yeni dizisi belli oldu!

Hercai dizisinin Cihan Şadoğlu’su Serdar Özer’in yeni dizisi belli oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün yer aldığı Hercai dizisi ATV’de üç sezon yayınlanmış ve 69. bölümde final yapmıştı. Dizide canlandırdığı Cihan Şadoğlu karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Serdar Özer’in yeni dizisi belli oldu.

Bugüne kadar pek çok projede yer alan Serdar Özer, asıl çıkışı Hercai dizisiyle yaptı. Atv’nin en iyi projelerinden birisi olan ve bugüne kadar 50’nin üzerinde ülkede yayınlanan Hercai, dizi oyuncularının da dünyada geniş kitlelere ulaşmasını sağladı. Mia Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Ali İlhan üstlenmiş, senaryosu ise Sema Ali Erol tarafından yazılmıştı.

Hercai dizisinin Cihan Şadoğlu’su Serdar Özer’in yeni dizisi belli oldu! 20
Hercai dizisinde canlandırdığı Cihan Şadoğlu karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Serdar Özer, 2003 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Bana Sevmeyi Anlat dizisindeki Engin Kargı karakteri ile de hatırlanan oyuncu, Hercai sayesinde büyük kitlelere ulaştı.

Başarılı oyuncu en son TRT’de yayınlanan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinde Apollon karakterine hayat verdi. Dizinin geçtiğimiz ay sona ermesiyle birlikte İstanbul’a dönen Serdar Özer, yeni proje görüşmelerine başladı ve hayranlarını sevindirecek haber çabuk geldi.

Kuruluş Osman kadrosuna Zehra Yılmaz ile birlikte katılan oyuncu Barkın Bey karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.