Ana sayfa Sosyal Medya O bir dünya starı! Hande Erçel’in Instagram’daki takipçi sayısı 27 milyona ulaştı!

O bir dünya starı! Hande Erçel’in Instagram’daki takipçi sayısı 27 milyona ulaştı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Son günlerde sevgilisi ve Sen Çal Kapımı’daki rol arkadaşı Kerem Bürsin’le ayrılığıyla gündeme gelen Hande Erçel sosyal medyadaki gücünü artırıyor. Güzel oyuncunun Instagram’daki takipçi sayısı 27 milyona ulaştı.

Sen Çal Kapımı dizisinin dünyada 85 ülkede yayınlanmasının ardından Hande Erçel gerçek bir dünya starı oldu. Dünyanın neredeyse yarısı tarafından izlenen Sen Çal Kapımı sayesinde Hande Erçel sosyal medyadaki takipçi sayısını da ciddi anlamda artırmış durumda.

Hande Erçel’in Instagram’daki takipçi sayısı 27 milyona, Twitter’da ise 650 bine ulaştı. Hande Erçel bu rakamla birçok Hollywood oyuncusunu ve ünlü şarkıcıyı çoktan geçmiş durumda. Bu kadar çok takipçi sayısı Hande Erçel’i sosyal medyada çok güçlü kılıyor ve markaların da peşinde koşmasını sağlıyor.

O bir dünya starı! Hande Erçel’in Instagram'daki takipçi sayısı 27 milyona ulaştı! 7

En son bir mücevher markasının yüzü olan Hande Erçel’in sosyal medya hesabından paylaştığı markanın reklamı, 5 milyondan fazla izleyiciye ulaşmıştı. Adba tarafından yapılan bir ölçümlemede de, 2021 yılının en çok konuşulan kadın oyuncusu kategorisinde ilk sıraya Hande Erçel oturmuştu.

Türkiye’de, Instagram’da en çok takipçi sayısına ünlü isim Nusr’et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe. Ünlü restoran sahibinin takipçi sayısı halen 35 milyon. Ancak bu gidişle Hande Erçel’in Nusret Gökçe’ye geçmesi yüksek ihtimal.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinin ardından hala yeni projesini belirlemedi. Okuduğu senaryolar olduğunu söyleyen güzel yıldız bundan sonra duruşuyla ilham veren karakterler canlandırmak istediğini söylemişti. Hande Erçel’in halen Disney Plus’la görüştüğü belirtiliyor.