Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hercai dizisinin Esma’sı Güneş Hayat, Kırmızı Oda dizisinde!

Hercai dizisinin Esma’sı Güneş Hayat, Kırmızı Oda dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1 Haziran 1964 doğumlu olan Güneş Hayat, Türk sineması ve dizi sektörünün duayen isimlerinden birisi olarak biliniyor… Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan oyuncu, son yıllarda yer aldığı dizilerdeki etkileyici performansı ile çok ilgi gördü…

Son ve Çalıkuşu gibi iyi dizilerde izlediğimiz Güneş Hayat, Kaderimin Yazıldığı Gün dizisindeki Sultan karakteriyle de akıllara takılı kaldı. Paramparça dizisinde Hatice karakteri ile tecrübelerini sergileyen başarılı oyuncu, Hercai dizisindeki Esma karakteri ile de hikayenin en etkili karakterlerinden birisine hayat verdi.

En son atv’de yayınlanan Maraşlı dizisinde Hamiyet karakteri ile yerine alan oyuncu, ustalık eseri rolleriyle hep akıllarda kalıcı oldu… Güneş Hayat, yeni sezonda yeteneklerini bu sefer Kırmızı Oda dizisinde sergileyecek.

Dizinin yeni dönemine katılan oyuncu, Ayça Bingöl ve İlayda Alişan ile birlikte yeni hikayelerde rol alacak. Güneş Hayat’ın da katkılarıyla Kırmızı Oda dizisinin ikinci sezon çekimlerine de başlandı.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizi geçen sezon geniş bir izleyici kitlesini etkiledi ve çok iyi reytingler aldı. Birçok ünlü ismin konuk olarak yer aldığı Kırmızı Oda, ikinci sezonda da yine çok etkili hikayelerle reyting birinciliklerine abone olacak.