Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur ile parladı, Masumiyet ile akıllara yazıldı! İlayda Alişan yeni dizi bombasını patlattı!

Çukur ile parladı, Masumiyet ile akıllara yazıldı! İlayda Alişan yeni dizi bombasını patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com – Detay – 1996 İstanbul doğumlu olan ünlü oyuncu İlayda Alişan, kısa sürede geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Oyuncu canlandırdığı rollerindeki başarıları ile akıllara yazıldı.Bir Çocuk Sevdim isimli dizi ile 2011 yılında setlere adım atan genç oyuncu, ardından birbirinden farklı yapımlarda başarılı rollerde yer aldı.

İlayda Alişan; Benim Adım Gültepe, Bana Sevmeyi Anlat, Rüya gibi yapımların ardından Hakan Muhafız ve Terapist gibi dijital projelerde de yer aldı. Çukur dizisindeki Akşın karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu, Şampiyon ve Masumiyet gibi yapımlarda da yeteneklerini kanıtladı…

Son yılların en başarılı kadın oyuncularından birisi olan İlayda Alişan, yeni sezon için yeni bir dizi bombası patlattı. Geçen sezonun en dikkat çeken dizilerinden olan Kırmızı Oda’ya bir güzel daha katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu Kırmızı Oda dizisinin yeni döneminde kadroda yer alıyor. İkinci sezon çekimleri yeni başlayan dizinin kadrosunda İlayda Alişan’ın yanı sıra Ayça Bingöl ile Güneş Hayat da bulunuyor.

İlayda Alişan hayranları oyuncunun yeni rolünü büyük bir merakla bekliyor. Özellikle Masumiyet dizisindeki dram performansı ile öne çıkan oyuncu, Kırmızı Oda dizisinde de yine etkili bir dram rolüyle hayranlarının karşısına çıkacak.