Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz dizisi ikinci sezona beklenmedik bir sürprizle başlayacak

Son Yaz dizisi ikinci sezona beklenmedik bir sürprizle başlayacak

tarafından ker_def

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı “Son Yaz”ın merakla beklenen 2. sezon tanıtımı izleyiciyle buluştu.

Kısa süre içerisinde sosyal medyada yayılan tanıtım çok beğenilirken, dizinin hayranları arasında da büyük heyecan yarattı. Pek çok yorum alan dizinin 2. sezonunda ise izleyiciyi beklenmedik yeni gelişmeler bekliyor.

Birce Akalay, Onur Bay, Yılmaz Bayraktar, Yaprak Medine’nin ikinci sezonda kadrosunda yer alacağı dizinin fragmanı paylaşıldı. Yayınlanan fragmanda araç içindeki cesetin kime ait olduğu sorusunu herkes sordu. “Vazgeçmek yok savcım” başlığı ile sosyal medyada yayınlanan dizinin yeni görüntülerinde Akgün ile Selim bir kişiyi aracın bagajından çıkartıp onu gömüyor. Peki o kişi kim? İşte bu sorunun yanıtı büyük bir sürpriz olacak.

Son Yaz dizisinde yine bir ayrılık var. Peki ikinci sezonun başında kim diziye veda edecek? Funda Eryiğit, Şebnem Dönmez, Emre Karayel ve Erdem Şanlı’nın dizinin kadrosunda ayrıldığı biliniyor.

İkinci sezon fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Son Yaz hayranları heyecanla yeni sezonu bekliyor. Dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi. Ayrıca Cuma akşamları Aşk Mantık İntikam ekranda olduğu için Son Yaz’ın yeni sezonda Cumartesi günleri izleyicilerle buluşması bekleniyor.

blank

“Son Yaz” evreninde hiçbir şey eskisi gibi değildir. Ne Selim eski Selim, ne de Akgün eski Akgün’dür. Çıktıkları o son yolculukta yaşananlar sonrasında ‘bundan böyle sen ve ben diye bir şey yok’ cümlesiyle yolları tamamen ayıran Akgün ve Selim için artık geri dönüş yoktur.

Başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay’ın paylaştığı “Son Yaz”ın kadrosunda yer alan diğer oyuncular şöyle sıralandı:

Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yılmaz Bayraktar, Yasemin Yazıcı, Yunus Narin, Onur Bay, Yaprak Medine, Tayfun Sav, Ata Nedim Arman, Cengiz Okuyucu, İlda Özgürel ve Zuhal Gencer.