Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin kaç ülkeye satıldığını biliyor musunuz?

Hercai dizisinin kaç ülkeye satıldığını biliyor musunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai, ikinci sezonunu pandemi nedeniyle Nisan ayında tamamlandı. Dizinin yeni sezon çekimlerine Ağustos ayında başlanacak ve 3. sezondan ilk bölümlerin de Eylül ayında yayınlanması bekleniyor. Dizinin yurt dışı serüveni ise başarılarla dolu.

Hercai dizisinin bugüne kadar kaç ülkede yayınlandığı merak ediliyordu.Bu soru yanıt buldu. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı dizinin yayınlandığı ülke sayısı 25’e yükseldi. En son diziyi satın alan İspanya televizyonu Nova oldu. Dizi 15 Aralık’tan bu yana ülkede gösteriliyor.

Mia Yapım tarafından hazırlanmakta olan dizinin yönetmenliğini Cem Karcı’dan devralan Barış Yöş yürütüyor.

Akın Akınözü, Ebru Şahin’in yanı sıra dizide şu isimler bulunuyor: Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş…

Tematik kanal Nova TV’ye 2019-2020 sezonu boyunca en yüksek reytingi sağlayan da Hercai dizisi oldu. Dizinin Pazar günü yayınlanan bölümü 3.3 izlenme payı elde etti ve bu oranın kanalın sezon boyunca ulaştığı en yüksek reyting olduğu da açıklandı.

Milyonlarca İspanyol izleyici diziyi izlemek için ekran başına geçti. Diziyle ilgili reyting rekoru atv haber tarafından paylaşıldı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

#atvHaber @atvhaber

atv (@atvturkiye)’in paylaştığı bir gönderi ()