Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinde çok sürpriz bir çift oluştu!

Yeni Hayat dizisinde çok sürpriz bir çift oluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni Hayat dizisinde her şey planlandığı gibi ilerliyor! Yeni Hayat dizisinin hikayesinin BBC yapımı Bodyguard’dan esinlenildiği şeklindeki bir genel bilgi vardı.Ancak böyle olmadığını senarist Elif Usman’ın sözleri ile son buldu. Çünkü hikaye orijinal ve 2015 yılında yazıldı. Bodyuguard dizisi daha ortada yokken Yeni Hayat dizisinin hikayesi yazılmıştı. Elif Usman, projenin orijinal bir hikayesinin olduğunu açıklayarak, kafa karışıklığını da gidermiş oldu.

Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın’ın buluştuğu dizinin çekimlerine Mart ayında başlandı ve ilk 2 bölüm de çekildi. Yayına hazır olan bu bölümler karantina döneminde Kanal D’nin kararı ile ekrana verilmedi. Dizi için beklemeye geçilmesi kararlaştırıldı. Aslında bu karar Yeni Hayat dizisi adına çok daha iyi oldu.

3 bölüm yayınlanıp kaldırılan Hizmetçiler dizisinin akıbeti ortada. Yeni Hayat ise ilk fragmanları ile büyük beğeni ve beklenti oluşturdu. Dizinin çekimlerine yeniden başlanacağı da biliniyor. Temmuz ayının 3. haftasında ekibin bir araya geleceği kesinleşti. Planlandığı gibi dizi 18 Temmuz tarihinde yeniden sete çıkacak. İlk olarak stok bölümlerin artırılması hedefleniyor.

Eylül ayında ise dizinin Kanal D ekranında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Yeni Hayat dizisinde Melisa Aslı Pamuk ile Serkan Çayoğlu ikilisi partner konumunda. Ancak diziden gelen bilgiler Çayoğlu ile Nilperi Şahinkaya’nın birbirlerine daha iyi uyum sağladığı yönünde.

Dizide karı – koca olan Şahinkaya ve Çayoğlu’nun uyumlu hallerinin izleyicileri çok şaşırtması bekleniyor. “Tam bir aile oldular” ifadesi ikilinin başarılı uyumunun da bir sonucu olarak ekip tarafından konuşuluyor.

Yeni Hayat dizisinde çok sürpriz bir çift oluştu! 7