Ana sayfa Sosyal Medya Hercai’nin final haberi hayranları çıldırttı, atv’ye büyük baskı geldi!

Hercai’nin final haberi hayranları çıldırttı, atv’ye büyük baskı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Pazar akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Hercai dizisiyle ilgili alınan final kararının ortaya çıkmasının ardından, dizinin hayranlarından müthiş bir baskı gelmeye başladı.

Sosyal medyada örgütlenen Hercai hayranları, atv’ye diziyi uzatması için adeta bombardımana tuttu. Sosyal medya platformlarında 200 binden fazla mesaj “atvhercaiyiuzat” isimli etiket aracılığı ile paylaşıldı. Birçok dizi hayranı sadece twitter üzerinden mesaj atmak ile kalmadı.

Hercai hayranlarının telefon ve whats app yoluyla da kanala ulaşarak taleplerini ilettikleri ve büyük bir yoğunluk yaşandığı ortaya çıktı. Akın Akınözü ve Ebru Şahin ikilisinin başrolünde yer aldığı Hercai dizisi için 69. bölüm itibariyle final kararı alındı. Dizide şimdiye kadar da 66 bölüm yayınlandı. Yani geriye sadece 3 bölüm kaldı.

Hercai hayranları reytinglerin düşmekte olduğunu ve kanalın da uzun süredir diziye büyük destek verdiğini biliyor. Belki 4. sezon olmaz ama en azından 3 sezon biraz daha sürebilir diye düşünen Hercai hayranları Reyhan ile Miran ikilisinin bebekleri ile yeni yaşamını daha uzun süre ekranda görmek istiyor.

Hercai'nin final haberi hayranları çıldırttı, atv'ye büyük baskı geldi! 8

“Umut’umuz yeni geldi. En son geçen bölüm gördük. Lütfen diziyi uzatın” diye yorum bırakan Hercai hayranlarının bu talebi sosyal medyada TT oldu…

Hercai dizi hayranlarının müthiş örgütlü bir şekilde atv’ye yaptıkları baskı sonuç verir mi merakla bekleniyor.

Hercai'nin final haberi hayranları çıldırttı, atv'ye büyük baskı geldi! 9