Ana sayfa Dizi İzle Masum 8 Nisan Perşembe 382.bölümde neler olacak?

Masum 8 Nisan Perşembe 382.bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Masum, 8 Nisan Perşembe akşamı 382. yeni bölümü ile yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar merakla bekleniyor. Haberimizin devamında ayrıntıları bulabilirsiniz.

Daram ve Mira yoksa boşanıyor mu? Masum’da bugün Kokila’nın davranışları Gopi’yi çok üzer. Mira ise Daram’dan boşanmaya karar verir. Daram ayrılmayı kabul edecek mi? Kokila’nın Gora’ya kendini affettirme çabası Gopi ve Ahem’in endişelenmesine neden olur. Kokila’daki bu değişimi anlayamayan Gopi ne yapacağını şaşırır.

Kokila evdeki törenleri artık Gopi yerine Sona’nın yapacağını söyleyince herkes şok olur. Madu ise onların arasındaki gerilimden faydalanmayı kafasına koyar. Öte yandan Mira Daram’la ilgili duygularını sorgular. Daram’ın evine giden avukat, Mira’nın boşanmak istediğini söyleyince Daram yıkılır. Daram Mira’dan boşanmayı kabul edecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel