Ana sayfa Sosyal Medya Herkes Çağatay Ulusoy’u Süslü Korkuluk dizisini beklerken, bambaşka bir dizi ile anılıyor oyuncu!

Herkes Çağatay Ulusoy’u Süslü Korkuluk dizisini beklerken, bambaşka bir dizi ile anılıyor oyuncu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun zamandır ekranlarda olmayan Çağatay Ulusoy, önce tv8 ile anlaşılan ardından Netflix’te yayınlanma kararı alınan Süslü Korkuluk isimli dizi için setlere dönmeye hazırlanıyor. Oyuncu, İçerde dizisinden sonra farklı bir yol çizmiş ve dijitale dizi yapmıştı.

Yeniden dijital platformda yayınlanacak diziyle gündemde olan Çağatay Ulusoy, Esra Bilgiç ile başrolünde oynayacağı Süslü Korkuluk dizisinde bir terziye hayat verecek. Hikayeye çok inanan Ulusoy’un bu dizi için çok titizlendiği de biliniyor. OGM Pictures imzalı dizinin okuma provaları da kısa bir süre önce başlamıştı.

Hayranları onu yeni bir dizide görmeyi heyecanla beklerken, oyuncu ise bambaşka bir heyecan daha yaşıyor! Aslında henüz oluşum aşamasındaki bir tiyatro oyunu için hayli gönüllü olduğu öğrenildi.

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu verdiği bilgiye göre, ünlü Otello Kamil oyunu dizi olacak. Senaryosunu Levent Cantek’in yazdığı Otello Kamil dizisinde rol almak için Çağatay Ulusoy çok istekliymiş… Koloğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda konuyla ilgili detayları şöyle aktardı:

“Bu anarşist tiyatrocuyu kim oynamak istiyor? Otello Kamil… Darülbedayi’nin ‘isyankar’ oyuncusu. Muhsin Ertuğrul’a kafa tutmuş ve bu yüzden dışlanmış bir oyuncu. Okullu ile Orta Oyuncusu farkının çarpıcı kopuş ismi. Shakespeare’in ‘Othello’sunu ‘Arabın İntikamı’ adı ile sayısız kereler oynadığı için, ismi böyle olmuş. Nazım Hikmet onu Ankara’da oynarken izlemiş böyle de bir ünü var. Çorba satmış, pilav satmış geçimi için. Hastalıklar ve acılar ile iç içe geçen bir uyuşturucu bağımlılığı. İki bacağı kesiliyor. Kendisi gibi bacakları olmayan birinin hikayesini oynuyor en son, “Doktor Reyno’nun Ağacı”…. İşte bu anarşist tiyatrocunun hayatı dizi olacak. Senaryosunu Levent Cantek yazıyor. Geniş bir ekip ile o dönemin siyasi, yanı sıra eğlence dünyasını da anlatan bir çalışma gerçekleştiriliyor. Ve Otello Kamil’i kim oynayacak? Benim kulağıma gelen başından beri, Çağatay Ulusoy bu role çok istekli. Bir yerde ‘artık rüştünü tam ispat etme’ rolü de diyebiliriz. Peki hangi kanal? Görünen o ki bu iş dijital platformda kıymetini bulur. Bizim yerliler olur mu? Zannetmem.”

Herkes Çağatay Ulusoy'u Süslü Korkuluk dizisini beklerken, bambaşka bir dizi ile anılıyor oyuncu! 38

Yeşilçam’ın ünlü senaristlerinden olan Levent Cantek’in kaleme aldığı Otella Kamil’in hikayesinin dizi olacağı aylar önce duyulmuştu. Çağatay Ulusoy da bu son derecek iddialı dizide başrolde yer almak için gönüllü. Bakalım Ulusoy, proje için tercih edilecek mi? Bu arada Sina Koloğlu, yaptığı paylaşımla yayıncı kanalın da Netflix olma ihtimalini belirtmekte…

Herkes Çağatay Ulusoy'u Süslü Korkuluk dizisini beklerken, bambaşka bir dizi ile anılıyor oyuncu! 39

Sunset Film tarafından çekilmesi planlanan Otello Kamil’in hikayesi şöyle: 1887 – 1934 yılları arasında yaşayan Kamil Rıza Bey, bir tiyatrocudur. Yaşadığı dönemde ünlü İngiliz yazar Shakespeare’in Othello isimli oyununu çok sık oynaması nedeniyle bu lakabı almıştır… Meşrutiyet döneminden sonra oyunculuk yapmaya başlayan Kamil Rıza Bey, performansı ile büyük ilgi gören Othello oyununu Türkiye’ye tanıtan bir isim olarak öne çıktı. Ekonomik sıkıntılar çeken, sigara ve içki düşkünlüğü nedeniyle de sağlığı bozulan Kamil Rıza Bey’in Reyno hastalığı nedeniyle iki bacağı da kesilmek zorunda kalmıştı.