Ana sayfa Dizi Haberleri Çarşamba akşamlarının yeni dizisi geliyor! Kara Tahta, hikayesi ile etkileyecek

Çarşamba akşamlarının yeni dizisi geliyor! Kara Tahta, hikayesi ile etkileyecek

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in yeni ve iddialı dizisi Kara Tahta, kısa bir süre içinde ekran yolculuğuna başlayacak. Çekimleri bir süredir devam eden diziden, ilk tanıtım geçtiğimiz hafta gelmişti. Su içinde çekilen tanıtımda Furkan Andıç ve Miray Daner, duygusal yönü ağır basan bir hikayenin kahramanları olarak ilk kez görünmüşlerdi.

Dram türündeki Kara Tahta dizisi, izleyicinin şimdiden ilgisini çekmeyi başardı. Başrollerinde Miray Daner ve Furkan Andıç gibi iki başarılı genç ismin yer aldığı dizinin ilk fragmanı da hafta içinde yayınlandı. İzleyiciyi daha ilk tanıtımla yakalayan dizi için heyecan da başladı.

Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte dizinin tahmin edildiği gibi Çarşamba akşamları yayınlanacağı da öğrenilmiş oldu. Üs Yapım imzalı Kara Tahta dizisinin ilk bölüm yayın tarihi de belli oldu. Buna göre dizi 30 Mart Çarşamba akşamı 1. bölümüyle ekrana gelecek.

Çarşamba akşamlarının yeni dizisi geliyor! Kara Tahta, hikayesi ile etkileyecek 8

Kadrosunda ayrıca Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıdar gibi önemli isimlerin de yer aldığı dizinin yönetmenliğini ise Ender Mıhlar üstleniyor. Mıhlar, daha önce Furkan Andıç’ın başrolünde yer aldığı Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisini de çekmişti.

Çarşamba akşamlarının yeni dizisi geliyor! Kara Tahta, hikayesi ile etkileyecek 9

Etkileyici bir hikayesi olduğu daha ilk tanıtımla anlaşılan Kara Tahta’nın senaryosunu Erkan Birgören yazıyor. Dizide Miray Daner Irmak, Furkan Andıç da Atlas karakterini canlandıracak. Atlas karakteri ile Irmak, okul yıllarında aşk yaşayan ama sonra birbirlerinden kopan ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki eski aşık olarak hikayede yer alacak.

İki aşığın yıllar önce bir şekilde ayrıldıkları, Atlas’ın gittiği ve Irmak’ın çok acı çektiği anlaşılmakta dizinin ilk fragmanında. Aradan geçen uzun bir zamanın ardından, dönmeyeceğini düşünülen Atlas, doğup büyüdüğü yere geri dönüyor ve Irmak ile yeniden karşılaşıyor. Büyük bir öfke ile çekip gittiği anlaşılan Atlas’ın hikayesi merak konusu. Bir öğretmeni oynayacak olan Atlas, geri döndüğü kasabasında öğretmenlik yapacak….

İşte Kara Tahta dizisinin ilk tanıtım