Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes Hazal Kaya’yı konuşuyor ama rol arkadaşı Selahattin Paşalı kariyer basamaklarını emin adımlarla tırmanıyor!

Herkes Hazal Kaya’yı konuşuyor ama rol arkadaşı Selahattin Paşalı kariyer basamaklarını emin adımlarla tırmanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi ekrana geldiği günden bu yana tartışma konusu. İster beğenilsin ister beğenilmesin bu dizinin ekran dünyasına yeni bir soluk getirdiği kesin. Diziyle ilgili herkes Hazal Kaya’yı konuşuyor. Ancak rol arkadaşı Selahattin Paşalı üstün oyunculuk yeteneğiyle kariyer basamaklarını sessiz ve emin bir şekilde tırmanıyor.

32 yaşındaki Selahattin Paşalı, Budapeşte’de Sanat Yönetimi okudu. Ardından Craft Atölye’de oyunculuk eğitimi aldı. Yetenekli oyuncu dizi setlerine 2017 yılında Show TV’de yayınlanan Kalp Atışı ile adım attı. Paşalı bu dizide yardımcı oyuncu olarak rol aldı.

Kalp Atışı’nı Bir Umut Yeter ve Leke dizileri takip etti. Bu arada Selahattin Paşalı oyunculuktaki yeteneğini de göstermeye başlamıştı. 2020 yılında Babil dizisinde hırslı bir genci canlandıran Selahattin Paşalı’nın esas çıkışı ise Aşk 101 dizisiyle oldu.

Herkes Hazal Kaya’yı konuşuyor ama rol arkadaşı Selahattin Paşalı kariyer basamaklarını emin adımlarla tırmanıyor! 7

Selahattin Paşalı, Netflix’te yayınlanan ve büyük ilgi gören gençlik dizisi Aşk 101’de Osman Demirkan karakterine hayat verdi. Osman son derece hırslı, gözü açık ve girişimci ruha sahip ama bir o kadar da yufka yürekli bir gençti. Paşalı, Aşk 101’deki Osman karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Başarılı oyuncu Netflix için çektiği ikinci dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı ile ilk kez başrolde yer aldı. Ve elbette yetenekli oyuncu bu rolün altından da başarıyla kalkmayı başardı. İzleyiciler Selahattin Paşalı’nın dizideki performansını alkışladı.

Yetenekli oyuncu kısa süre önce konuk olduğu İbrahim Selim’in programında Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın ikinci sezonunun çekileceğini duyurdu. Çekimler nisan ayında başlayacak. Dolayısıyla yeteneğiyle ileride çok daha iyi noktalara geleceğinin sinyalini veren başarılı oyuncunun bir sonraki projesi bu olacak.