Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Demet Evgar sürpriz bir nikahla evlendi!..

Ünlü oyuncu Demet Evgar sürpriz bir nikahla evlendi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Evgar ile altı yıldır birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Levent Babataş  aile arasında yapılan sade bir  nikah töreni ile evlendi.

Çiftin nikahını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıydı. “Evet” dedikleri sırada espri dolu anların yaşandığı törende Demet Evgar’ın nikah şahitliğini çocukluk arkadaşları Duygu Acar ve Selen Öztürk yaparken, Levent Babataş’ın nikah şahitliğini ise çiftin yakın arkadaşları Özlem Oğuz ve Yeşim Koçak üstlendi.

Pandemi nedeniyle aile arasında yapılan nikah töreninin ardından çiftin düğününün dostlarının da katılımı ile yaz aylarında gerçekleşeceği öğrenildi.

Ünlü oyuncu Demet Evgar sürpriz bir nikahla evlendi!.. 7

Kısa bir süre önce Demet Evgar ve Levent Babataş hakkında bebek bekledikleri iddiası ortaya atılmıştı.

Öte yandan UN Women, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi, Türkiye’nin başarılı oyuncularından Demet Evgar’la önemli bir işbirliğine imza atarak, Evgar’ı Türkiye ofisinin ilk iyi niyet elçisi olarak ilan etmişti.

Danai Gurira, Nicole Kidman, Emma Watson ve Anne Hathaway gibi isimlerin sahip olduğu ünvana Evgar, 7 Mart günü düzenlenen etkinlikte atanmıştı. Demet Evgar, organizasyonda BM Kadın Birimi tarafından Türkiye’nin ilk iyi niyet elçisi olarak görevlendirilmesi ve ‘Ben Kadınım’ projesi hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Kadınların zorlu süreçlerden geçerek kazandığı tüm hakları kutladığımız ve hala süregelen eşitsizlikleri tekrar masaya yatırdığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi İyi Niyet Elçisi ilan edilmek tabii ki büyük bir gurur fakat büyük de bir sorumluluk.

Bu sorumluluğun bilinciyle daha önce yürüttüğüm çalışmaları Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nin ortaklığıyla güçlendirerek, daha fazla kadına ilham olabilmek ve kadınların hikâyesini daha fazla kadınla buluşturabilmek istiyorum.”