Ana sayfa Sosyal Medya Herkes Kerem Bürsin’den yeni dizi bekliyor ama o marka yüzü olmaya devam ediyor!

Herkes Kerem Bürsin’den yeni dizi bekliyor ama o marka yüzü olmaya devam ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin, başrolünü Hande Erçel’le paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin ardından kariyerinin en büyük yükselişini yaşadı. Dünya çapında bir ünlü haline gelen Kerem Bürsin, bu aralar dizilerde yer almak yerine markaların yüzü olmayı tercih ediyor.

Bugünlerde, Hande Erçel’le birlikte Sen Çal Kapımı ile elde ettikleri ünün tadını çıkaran Kerem Bürsin bir markanın daha yüzü oldu. Yakışıklı oyuncu dünyaca ünlü giyim markası H&M ile reklam anlaşması yaptı.

Sen Çal Kapımı’dan bu yana dizi projesinde yer almayan oyuncunun hayranları, onu bir an önce yeni bir yapımda görmek istiyor. Ancak ünlü oyuncu bu aralar setten uzakta durmayı tercih ediyor. Kerem Bürsin bir süre önce dev otomobil markası BMW’nin Türkiye’deki marka yüzü olmuştu.

Markanın Kerem Bürsin’in rol aldığı ve sosyal medyada paylaşılan reklam filmleri izlenme rekoru kırmıştı. Filmlerin izlenme oranı 17 milyona ulaşmıştı.

Kerem Bürsin çalışmadığı bu dönemde kadın haklarını savunan HeForShe hareketinin Türkiye sözcülüğünü de üstlendi. Ünlü oyuncu Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi tarafından 2014’te, cinsiyet eşitliğinin yaygın hale getirilmesi için başlatılan dayanışma hareketi He For She’nin Türkiye’deki ilk sözcüsü oldu.

Kerem Bürsin şu günlerde bir başka projesiyle daha gündeme geldi. Yakışıklı oyuncunun başrolünü İrem Helvacıoğlu ile paylaştığı Eflatun isimli filmin ilk tanıtımı büyük ilgi çekti. Cüneyt Karakuş’un ilk uzun metrajlı filmi olan Eflatun’da Kerem Bürsin, Oflaz karakterine can verirken İrem Helvacıoğlu ise Eflatun’u oynuyor. Ancak filmin konusu ve ne zaman vizyona gireceği bir sır gibi saklanıyor.