Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Beren Saat’ten kayınvalidesi ile arası açık söylentilerine tokat gibi yanıt fotoğrafı!..

Oyuncu Beren Saat’ten kayınvalidesi ile arası açık söylentilerine tokat gibi yanıt fotoğrafı!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Beren Saat sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti. Beren Saat, mesafeli durmaya çalıştığı sosyal medyayı çok sık olmasa da zaman zaman toplumsal konulardaki tavrını, tepkisini ortaya koymak kimi zaman da iş hayatıyla ilgili paylaşımlar yapmak için kullanıyor.

Oyuncu bazen eşi Kenan Doğulu ve arkadaşlarıyla da dikkat çeken paylaşımlarda bulunuyor. Ünlü oyuncunun instagram hesabından yaptığı son paylaşımı yine çok konuşulacak.

Oyuncu, kayın validesi Serpil Doğulu’nun doğum gününü sosyal medyadan paylaştığı aşağıdaki fotoğrafla kutladı. Kayın validesi ile samimi bir pozunu paylaşan oyuncunun bu paylaşımı aynı zamanda magazin basınında çıkan ‘kayın validesi ile arası açık’ söylentilerine de bir nevi cevap niteliğini taşıyor.

Oyuncu Beren Saat'ten kayınvalidesi ile arası açık söylentilerine tokat gibi yanıt fotoğrafı!.. 7

Ünlü Oyuncu Beren Saat ve Kenan Doğulu 2014 yılında Los Angeles Malibu sahilinde rüya gibi bir nikahla evlenmişlerdi. Sürpriz evlilikleri magazin sayfalarında günlerce konuşuldu ve fotoğrafları da hala hatıralarda. İkilinin mutlu birliktelikleri üzerinde iki yıl kara bulutlar dolaşmaya başladı.

Oyuncu, bu süreçte eşi Kenan Doğulu ile ilişkisinde zor günler geçirmiş, ayrılık aşamasına gelmişti. Ancak pandemi döneminde birlikte evde uzun vakitler geçirmeleri ile birlikte birbirlerini daha iyi anladıklarını ve ilişkilerine devam kararı aldıklarını da bir röportajında anlatmıştı.

Magazin basınında o dönemde Beren Saat’in kayın validesi Serpil Doğulu ile arasının açık olduğu yönünde de  haberler yer alıyordu.