Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurgül Yeşilçay’dan uzun süre sonra komedi dizisi itirafı!

Nurgül Yeşilçay’dan uzun süre sonra komedi dizisi itirafı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisiyle ekranlara geliyor Nurgül Yeşilçay. Bir önceki dizisi Gülperi’de de çok ağlamış ve ağlatmıştı, bu kez de durum değişmedi! Kızı kaybolan ve sonra bulunan ama binbir derdin içine düşen Zeynep olarak ekranda! “Ne olacak bu Zeynep’in hali?” dedirtmeye devam ediyor. Araya kimi esprili durumlar cümleler eklense de izleyici de Yeşilçay da bir konuda hem fikir; artık bu kadını ağlatmayın!

Aslında instagram hesabını takip edenler çok yakından biliyor. Oyuncunun eskiden beri hayranı olanlar, takip edenler de farkında. Onu daha önce komedi türü yapımlarda da izledik. Bilen biliyor ki Nurgül Yeşilçay’a komedi çok yakışıyor!

Kendisi de gayet esprili bir kişilik. Zaten instagram’daki kimi videoları ve fotoğraflarıyla da bunu ortaya koyuyor. Ancak her nedense yapımcılar onu genellikle ağır dram işlerinin başına oturtuyorlar.

Nurgül Yeşilçay'dan uzun süre sonra komedi dizisi itirafı! 20

Rolünün hakkını verse de izleyici onu komedide görmeyi istedi ve özlüyor. Nurgül Yeşilçay da katıldığı bir programda adeta izleyicinin düşüncelerine tercüman oldu!

Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde Zorlu PSM’in Youtube kanalında yayınlanan ‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ programına katıldı.

İbrahim Selim’in “22 yıldır çalışıyorsun hala beklediğin bir rol var mı?” sorusuna Yeşilçay, adeta isyan bayrağı açmış bir halde: “Spesipik bir rol yok ama artık ağlamaktan yoruldum. Şu gözüm kendi kendine atıyor falan. Ben artık komedi yapmak istiyorum. Çok sıkıldım. Çok sıkıldım, ağlamak istemiyorum. Ağlayacak da bir şey yok.”

Nurgül Yeşilçay'dan uzun süre sonra komedi dizisi itirafı! 21

Oyuncu, artık komedide oynamak istediğini söyleyerek yapımcılara da bir mesaj iletti ama bakalım bu mesajı alan olacak mı?

Bu arada Nurgül Yeşilçay, Haziran ayında Exxen isimli dijital platform için çekilen Vahşi Şeyler isimli bir komedi dizisinde oynadı. Henüz yayınlanmayan dizi de merakla bekleniyor.