Ana sayfa Sosyal Medya Heyecanla beklenen film Aşk Taktikleri için ilk sinyal Demet Özdemir’den geldi!

Heyecanla beklenen film Aşk Taktikleri için ilk sinyal Demet Özdemir’den geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ı bir araya getiren romantik komedi filmi Aşk Taktikleri’nin çekimlerinin bitmesinin üzerinden bir hayli uzun zaman geçti. Netflix’te yayınlanacak film büyük bir heyecanla bekleniyor. Filmle ilgili ilk sinyal Şükrü Özyıldız’dan geldi.

En son Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Demet Özdemir aylardır ekranlardan uzakta. Senaryosunu Eylem Canpolat, Sema Ergenekon’un birlikte kaleme aldığı dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız adlı eserinden uyarlanmıştı. İki sezondan oluşan dizi 12 Mayıs 2021 tarihinde yayımlanan 43. bölümü ile final yapmıştı.

Doğduğun Ev Kaderindir, Demet Özdemir’i kariyerinde çok özel bir yere sahip. Zira genç oyuncu bu diziyle sadece romantik komedi değil dram da oynayabildiğini kanıtlamıştı. Dizinin sona ermesinden sonra Demet Özdemir tercihini bir film projesinden yana kullanmıştı.

Heyecanla beklenen film Aşk Taktikleri için ilk sinyal Demet Özdemir’den geldi! 7

Başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yer aldığı Aşk Taktikleri isimli filmin çekimleri yaz aylarında gerçekleştirildi. Netflix için çekilen filmin setinden ara ara fotoğraflar paylaşıldı ama hikayesiyle ilgili herhangi bir bilgi ulaşmadı. Tek bilinen filmin romantik komedi türünde olduğu.

İki ünlü oyuncunun hayranlarının filmi izlemek için sabrı sınıra yaklaşmışken güzel haber Demet Özdemir’den geldi. Güzel oyuncu oyuncu sosyal medya hesabından, rol arkadaşı Şükrü Özyıldız’la çekildiği bir fotoğrafı “az kaldı” diyerek paylaşım yaptı. Bu paylaşım filmi dört gözle bekleyen hayranları tarafından büyük sevinçle karşılandı.

Saner Ayar’ın yapımcılığında, senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu’nun kaleme aldığı filmin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstleniyor. Filmde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yanı sıra Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ve Atakan Çelik rol alıyor.