Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un hayvan sevgisi paylaşım üzerine paylaşım yaptırdı!..

Kıvanç Tatlıtuğ’un hayvan sevgisi paylaşım üzerine paylaşım yaptırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Türkiye’nin en başarılı ve yakışıklı oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ her yaptığıyla ülke gündeminde üst sıralarda yer bulmayı başarıyor.

2016 yılında stil danışmanı eşi Başak Dizer ile evlenen oyuncu baba olmak için gün sayıyor. Son derece heyecanlı olan çift erkek çocuk bekliyor.

Bir süredir Bodrum’da olan ünlü çift, ilçedeki bir hayvan barınağını ziyaret etti. Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ bu anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Hayvan sevgisi ile tanınan çift, barınaktaki köpeklerle tek tek ilgilenerek sevgi gösterdiler. Başak Dizer bu anları “Aşk” notuyla paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un hayvan sevgisi paylaşım üzerine paylaşım yaptırdı!.. 38

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre; yasaklı türler olarak belirlenen Amerikan Pitbull Terrier, Dogo Argentino, Fila Brasilerio, Japanese Tosa, American Staffordshire Terrier ve American Bully köpek ırklarının kısırlaştırılarak 14 Ocak’a kadar kayıt altına alınması gerekiyor.

Bu süre sonunda gerekli işlemleri yaptırmayan hayvan sahiplerine para cezası verilecek, köpeklerine de el konulacak. Sahipleri isterse pitbull gibi köpekleri belediyelerin hayvan barınaklarına bırakabilecek. Başak Dizer de paylaşımlarında bu konuya vurgu yaparak, ‘Keşke hepsini kurtarabilsek’ dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un hayvan sevgisi paylaşım üzerine paylaşım yaptırdı!.. 39

Hayvan sevgisiyle bilinen ve kendisinin de iki tane köpeği bulunan Kıvanç Tatlıtuğ’un barınaktaki bir köpeği sevdiği görüntülere ise Dizer, “Çok naif bir kangal kızımız” notunu düştü.

Başak Dizer paylaşımında “Keşke hepsini kurtarabilsek. Dünya tatlıları bunlar. Burada olmayı hak etmiyorlar” açıklamasını yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un hayvan sevgisi paylaşım üzerine paylaşım yaptırdı!.. 40