Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin heyecanla beklenen İntibah dizisinde haberler iyi değil!

Kanal D’nin heyecanla beklenen İntibah dizisinde haberler iyi değil!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Namık Kemal’in 1876 yılında yayınladığı İntibah isimli romanından uyarlanacak olan aynı adlı dizinin ilk duyurusu aylar önce yapılmıştı. Dizide rol alacak isimler konusunda da bazı söylentiler yayılmıştı ancak hiçbiri doğru çıkmamıştı. O günden bu yana heyecanla beklenen diziden gelen haberler pek de iç açıcı değil.

Aylar önce yapılan açıklamada İntibah dizisi için hazırlıkların sürdüğü, oyuncu arayışlarının devam ettiği belirtilmişti. Ancak bir daha diziyle ilgili net bir açıklama gelmemişti. Daha önce Elveda Derken, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Kara Sevda gibi önemli yapımlara imza atan Hilal Saral’ın yöneteceği dizi büyük bir merak yaratmıştı.

Ancak İntibah’la ilgili son gelen bilgiler diziyle ilgili hala bir gelişmenin yaşanmadığı hatta geriye gittiği yönünde. İddiaya göre İntibah’la ilgili bugüne kadar yapılan tüm çalışmalar iptal edildi, hikaye yeniden yazılmaya başlandı. Oyuncu seçimleri de hala devam ediyor ve belirlenen bir isim yok.

Kanal D'nin heyecanla beklenen İntibah dizisinde haberler iyi değil! 7

Yapımcılığını BKM’nin üstleneceği dizi Kanal D’de yayınlanacak. Daha önce gelen bilgilerde dizi için Baht Oyunu’nun başrol oyuncusu Aytaç Şaşmaz, en son Doğduğun Ev Kaderindir’de izlediğimiz Demet Özdemir ve Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Kerem Alışık ile görüşüldüğü söylenmişti ancak hiçbiri gerçek çıkmadı.

İntibah’ın hikayesi özetle şöyle:

Ali, zengin bir ailenin tek evladı, yirmi bir yaşlarında zeki, çalışkan ve yakışıklı bir delikanlıdır. Babası oğlunun eğitimine çok önem vermiştir. Babası oğlunu, oğlu da babasını çok sevmektedir. Ama babasını kaybettikten sonra Ali’nin hayatında büyük değişiklikler olur.

Ali, aslında bir fahişe olan Mahpeyker’e aşık olur. Ailesinin Mahpeyker’i reddetmesi üzerine Ali, evindeki cariye Dilaşub’la evlenmeyi kabul eder. Ancak Mahpeyker bunu öğrenir ve Ali’den intikam almak için yemin eder.