Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisinin Somer’i Berker Güven hakkında tüm merak edilenleri oyuncunun kendi ağzından dinleyin!..

Üç Kız Kardeş dizisinin Somer’i Berker Güven hakkında tüm merak edilenleri oyuncunun kendi ağzından dinleyin!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D ekranında yayınlanmaya başlayan ve  İclal Aydın’ın çok satan aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde ‘Somer’ karakterine hayat veren oyuncu Berker Güven, YouTube’da yayınlanan  Talu Talks’da Google’da hakkında en çok sorulan soruları yanıtladı.

7 Eylül 1994 doğumlu oyuncu, Başak burcu olduğunu belirterek, “Burcumun titiz, analitik, takıntılı, disiplinli, özelliklerinden hepsi biraz biraz bende var ancak zaman içerisinde bu özellikleri törpülemeye çalışıyorum böyle yaşamak zor” şeklinde konuştu.

1.80 boyunda 71 kilo olduğunu belirten Berker Güven İzmir’de doğup büyüdü.  Anne tarafından Hollanda vatandaşı, baba tarafından Türk olan oyuncunun bir erkek kardeşi var.

Bilgi Üniversitesi Sinema Bölümü’nü birincilikle bitiren Berker Güven, “Ben metod oyuncusuyum, karaktere belli bir metod üzerinden hazırlanırım, o karakterle bir süre vakit geçiririm. Oyunculuk dersi veriyorum aynı zamanda özel durumlu karakterlere nasıl çalışılır eğitimi vermek istiyorum” şeklinde konuştu.

Üç Kız Kardeş dizisinin Somer'i Berker Güven hakkında tüm merak edilenleri oyuncunun kendi ağzından dinleyin!.. 8

Oyuncu Nihal Yalçın ile birlikte olan Berker Güven, kız arkadaşı sorulduğunda; “Nihal Yalçın kız arkadaşım, sevgilim aynı zamanda Türkiye’nin en yetenekli oyuncularından biri” açıklamasını yaptı.

Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul adlı dizide tekerlekli sandalyedeki engelli bir karakter olan ‘Nedim’e hayat veren oyuncu, bu rolün hayatının en zor rolü  olduğunu söyleyerek, “Zor rolleri seviyorum, özellikle böyle roller seçiyorum” dedi.

Telefonunda instagram ve twitter gibi sosyal medya uygulamaları kullanmadığını belirten Berker Güven bu uygulamaları vakit kaybı olarak görüyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin Somer'i Berker Güven hakkında tüm merak edilenleri oyuncunun kendi ağzından dinleyin!.. 9

Babam adlı filmde usta oyuncu Çetin Tekindor ile birlikte rol alan oyuncu Tekindor’a hayranlığını ise şu sözlerle ifade etti; “Çetin Tekindor hayran olduğum bir insan. Yıllar önce bir doğum gününde kendisine, ‘İyi ki varsın bana kattığın her şey için teşekkür ederim’ şeklinde bir kutlama mesajı yazmıştım. Bana verdiği, ‘Hayat böyle bir şey değil midir? Bir alışveriş. Seninle çalışmak da bana çok şey kattı’ cevabındaki nezaketi hiç unutmam.”

Berker Güven’in kendisi hakkında merak edilenlere verdiği tüm cevapların yer aldığı videoyu aşağıda izleyebilirsiniz;