Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral’ın doğum gününde ikiz kardeşi çaldı, ünlü oyuncu dans etti!..

Bensu Soral’ın doğum gününde ikiz kardeşi çaldı, ünlü oyuncu dans etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bensu Soral en son Fox TV’de yayınlanan Cam Tavanlar dizisiyle ekranlara geldi. Kubilay Aka ile partner olan oyuncu, kadın haklarına yönelik hikayesi ile dikkat çeken dizinin 8 bölüm sürmesinin talihsizliğini yaşadı.

Dizinin final yapmasının ardından bir süre özel hayatındaki sıkıntılarla gündeme gelen oyuncu, eşi Hakan Baş ile ayrılma noktasına geldiği iddiaları ile magazin basınında yer aldı.

Özel yaşantısındaki sorunları geride bırakan güzel oyuncu 31 yaşına bastı. 23 Mart 1991 Bursa İnegöl doğumlu oyuncu doğum gününü ailesiyle birlikte kutladı.

Oyuncunun ablası Hande Soral, eşi İsmail Demirci, anne babası ve eşi tarafından Bensu Soral ve çift yumurta ikizi erkek kardeşi Bedirhan Soral’a sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi.

Bensu Soral'ın doğum gününde ikiz kardeşi çaldı ünlü oyuncu dans etti!.. 65

Ailesiyle birlikte doğum gününü kutlayan oyuncunun kardeşi Bedirhan Soral klarnet çaldı Bensu Soral da dans etti. Abla Hande Soral da bu anları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Bensu Soral'ın doğum gününde ikiz kardeşi çaldı ünlü oyuncu dans etti!.. 66

Oyuncunun, ’31 ama içindeki çocuk durdurulamıyor’ yazılı doğum günü pastası dikkat çekti.  Özel hayatında işlerin yoluna girmesinin mutluluğunu yaşayan Bensu Soral keyifli halleriyle hayranlarını da mutlu etti.

Aynı zamanda yeni proje teklifleri de alan oyuncu, Özel Ders isimli sinema filminden gelen teklifi kabul etti. Bensu Sora,l başrolde yer alacağı yeni filmiyle ilgili ser verip sır vermiyor.