Ana sayfa Sosyal Medya Hiç mi yüzünüz kızarmadı? Şeref Sözü dizisinde o sahne izleyiciyi çıldırttı!

Hiç mi yüzünüz kızarmadı? Şeref Sözü dizisinde o sahne izleyiciyi çıldırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamı ilk kez buluşan Şeref Sözü dizisinde Tolgahan Sayışman ile Sude Güler başrolde buluştu. Dizinin genel anlamda izleyicilerden büyük beğeni topladığı ve çok olumlu yorumlar aldığı sosyal medyada görülüyor.

Ancak bir sahne var ki sosyal medyada izleyicileri adeta çıldırttı. “Şu sahneyi çekerken hiç mi yüzünüz kızarmadı?” diye yorum yapan izleyiciler, minik çocuğun 20’li yaşlardaki bir genç için “Büyüyünce onunla evleneceğim” şeklindeki sözlerini eleştirdi. O sahneyi videoda izleyebilirsiniz.

İsra karakterinin küçüklük halinin yansıtıldığı sahnede, genç Cihan’a olan çocukça hisleri üzerinden pedofili göndermesi yapıldı. Sosyal medyada birçok kişi bu sahneye tepkisini mesajlarıyla dile getirdi.

Hiç mi yüzünüz kızarmadı? Şeref Sözü dizisinde o sahne izleyiciyi çıldırttı! 10

İsra karakterine hayat veren Sude Güler, 2001 doğumlu ve henüz 19 yaşında. Tolgahan Sayışman ise 1981 doğumlu ve 39 yaşında… İki başrol oyuncusunun arasındaki yaş farkı da eleştiri konusu oldu.

Hiç mi yüzünüz kızarmadı? Şeref Sözü dizisinde o sahne izleyiciyi çıldırttı! 11

Bu sahneyi iğrenç bulduklarını belirten izleyiciler sosyal medya üzerinden RTÜK’e konuyu mesaj atarak bildirdi. RTÜK’ün ne yapacağı da merak konusu oldu.

Hiç mi yüzünüz kızarmadı? Şeref Sözü dizisinde o sahne izleyiciyi çıldırttı! 12

Sosyal medyada dizideki bu sahneye yönelik eleştiri dalgası konunun gündeme çıkmasına da neden oldu. Senaryoya yapılan eleştiri ve bunu yayınlayan Show TV’ye yönelik ciddi bir tepki oluştuğunu belirtelim.

Hiç mi yüzünüz kızarmadı? Şeref Sözü dizisinde o sahne izleyiciyi çıldırttı! 13