Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisi iyice psikopata bağladı!

Kuzey Yıldızı dizisi iyice psikopata bağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Kuzey Yıldızı dizisinin geçen sezon çok iyi reytingler elde ediyordu. Ancak yeni sezonda düşüş yaşayan yapımlar arasında bulunuyor. Totalde yine güçlü bir durumda bulunan yapımın son bölümlerinde dikkat çeken bir detay var.

Eğlenceli sahnelerin eksik olmadığı, kavgaların hiç bitmediği ama hayatı biraz da ti’ye alan bir dizi Kuzey Yıldızı… Ancak son katılan Bulut karakteri ile biraz psikopata bağlamaya başladığı da gözlemleniyor. Saplantılı bir kişilik olan Bulut, kendisini Yıldız’a sevdirdi.

Bulut, 36.yeni bölümde kendine zarar verecek ve sonra da Yıldız’a birisinin kendisine saldırdığını söyleyecek. Bulut’un bu hareketleri tam bir psikopat karakter ile karşı karşıya olduğumuzu anlatıyor. Sevdikleri ile tehdit edilen Yıldız, Kuzey’e sığınacak.

Sefer, babasını tencere ile yere sererken, Kuzey de aşkının okul arkadaşına kafa atacak. Her ne kadar eğlenceli bir anlatım ile izleyicilerle buluşan dizideki bu şiddet sahnelerinin artışı dikkatleri çekiyor.

Kuzey ve Yıldız’ı yeniden bir araya getiren Sefer’in vurulması yürekleri ağza getiriyor. İşte Kuzey Yıldızı dizisinin 36. bölümünden 2. fragman: