Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek’e bu da yapılır mı, Bir Zamanlar Çukurova’da biraz daha dikkat lütfen!

Hilal Altınbilek’e bu da yapılır mı, Bir Zamanlar Çukurova’da biraz daha dikkat lütfen!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kostümlerinin ne kadar farklı ve 1970’li dönemi yansıtması için de ne kadar özenli bir şekilde hazırlandığı biliniyor. 3 sezondur ekranda fırtına gibi esen dizi, hikayesi ile olsun, oyunculuk performansları ve tüm detayları ile izleyicilerden geçer not alan bir dizi konumunda.

Dizide karakterlerin giydikleri kıyafetlerin de büyük bir mesajı var. Her karakterin kendi hikayesindeki bütünlüğe göre oluşturulan kıyafetler, özenle seçiliyor ve bu konuda da sanat grubu yüksek bir hassasiyet ile kıyafetleri tasarlıyor ve karakterin ruh halini de yansıtacak şekilde oluşturuyor…

Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar Yaman’ın ölümünün ardından hanım ağa olarak ortaya çıkan Züleyha karakterinin büyük aşkı Yılmaz’ın ölümünden sonra izleyicilerin gözünü ısıran bir durumu var. Züleyha’nın kıyafetleri izleyicileri rahatsız eder bir boyuta geldi.

Hilal Altınbilek'e bu da yapılır mı, Bir Zamanlar Çukurova'da biraz daha dikkat lütfen! 7

Sadece kıyafetleri değil, tavırları da artık izleyicileri gıcık etmeye başladı. Sosyal medyada da bu konuda farklı yorumlar görebilirsiniz. “Eski Züleyha’yı mumla arar olduk, gıcık, sevimsizin biri oldu” diye yorum bırakan dizi takipçileri, kıyafet seçimini de eleştiriyor.

Yılmaz’ın ölmesinden sonra ağzını yaya yaya güldüğü için eleştiriler alan Züleyha’nın mimikleri de birçok izleyiciler tarafından rahatsızlık nedeni olarak ifade ediliyor.

Züleyha, “Birkaç bölümdür 100 yaşındaymış gibi giyiniyor” diye yorum yazan dizi hayranları, hanım ağalığının kıyafetler üzerinden de sergilenmesine o kadar da gerek olmadığı düşüncesinde.

Bir dizi hayranı, “Eskiden kırmızı yeşil gibi baskın tonlar giyiniyordu ve çok da yakışıyordu” diyerek sanat grubuna mesaj yolladı.