Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde beklenmedik darbe, beklenmedik sonuç!

Sadakatsiz dizisinde beklenmedik darbe, beklenmedik sonuç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinin ilk 15 bölümü büyük bir ilgi ile izlendi… Reytinglerde de iki haneli oranlar elde ederek çok başarılı bir sezon geçiren Sadakatsiz’de Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen de başarılı performansları ile göz dolduruyor.

Hikayenin de hızlı akması izleyicilerin her hafta yeni bölümü daha da heyecanla beklemesini sağlıyor. BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlanan dizinin orijinalini geçtiği ve çok daha büyük bir ilgiyle karşılandığı gerçeği de ortada duruyor. Medyapım’ın uyarlamadaki başarısı, Neslihan Yeşilyurt gibi güçlü bir yönetim ve iyi oyunculardan kurulu kadro ile Sadakatsiz başarıdan başarıya koşuyor…

Kuruluş Osman dizisiyle birincilik yarışını da sürdüren Sadakatsiz’in 3 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 16. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor… Asya, en son oğlu Ali’nin de babası ve Derin ile gitmesine engel olamadı. Asya’nın düştüğü bu durum aslında Volkan’ın onu getirmeye çalıştığı noktaydı.

Sadakatsiz 16. Bölüm Fragmanı yayınlandı… Derin, Asya’yı alt etmek için Ali’yi kullanıyor ve bunda başarılı olacak mı, dizi hayranları merakla bekliyor…

Derin, Asya’yı sinirlendirmek için Ali’yi planlarına alet ediyor. Fakat hiç ummadığı şekilde Volkan’dan tepki görüyor. Volkan durumu anlatmak için Asya’nın evine gidince bir şok yaşıyor. Turgay’ı Asya’nın evinde gören Volkan ne yapacak?

Ali’nin beklenmedik şekilde annesine yüz çevirmesi, Derin’in bu fırsatı kaçırmaması, Turgay’ın Asya’nın hiç de düşündüğü gibi birisi olmaması gibi konular üst üste gelince dizi çok daha renkli bir hale geldi.

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!