Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i Selin Genç, gelinliği giydi ve izleyicileri mest etti!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i Selin Genç, gelinliği giydi ve izleyicileri mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmaya devam eden, sezonun en başarılı yapımlarından birisi konumundaki Bir Zamanlar Çukurova’yı düğün heyecanı sardı.

Dizinin dün akşam ekranda yer alan 80. bölümünde Gülten ile Çetin’in evliliği hikayeye renk kattı. Gülten karakteri ile zaten çok sevilen Selin Genç’e de gelinliğin ne kadar çok yakıştığı dikkatlerden kaçmadı. Dizide uzun zamandır bulunan Aras Şenol’un canlandırdığı Çetin ile, hikayenin en başından bu yana izlemekte olduğumuz Gülten’in evliliği dizi hayranlarını da çok mutlu etti.

Gülten ve Çetin’in çok masum bir aşkla bağlı olduklarını belirten dizi hayranları, bu hallerinin hiç bozulmamasını da diledi. Gülten dizide çok acılar yaşayan bir karakterdi. İşte bu nedenden de gelinlik giymesi, muradına ermesi dizi hayranlarını çok mutlu etti.

Çetin ve Gülten ikilisini birbirine çok yakıştırdıklarını belirten dizinin takipçileri, sosyal medyada düğün ile ilgili birçok mesaj paylaştı ve Selin Genç’in güzelliğine yönelikte iltifatlarda bulundu.

26 Haziran 1994 İstanbul doğumlu olan ünlü oyuncu Selin Genç, baba tarafından Adanalı’dır… Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünü bitiren oyuncu, sonrasında Sabancı Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde eğitim aldı ve kariyerini de oyunculuk üzerine kurdu.

İlk dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova ile ünlenen Selin Genç, 3 yıldır ekranda izleyicilerin sevdiği bir karakter olan Gülten’e hayat veriyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç, gelinliği giydi ve izleyicileri mest etti! 7