Ana sayfa Dizi Haberleri Hürrem Sultan gibi, Züleyha da her sezon hamile! Bir Zamanlar Çukurova’da neler oluyor?

Hürrem Sultan gibi, Züleyha da her sezon hamile! Bir Zamanlar Çukurova’da neler oluyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Vahide Perçin ayrıldıktan sonra Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni mottosu! atv ekranında 3. sezonu devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi, yüksek reytingleri ile Perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımı oldu… Haftalardır güçlü bir performans ortaya koyan dizide önceki bölüm Vahide Perçin’in canlandırdığı Hünkar Yaman karakterinin ayrılığı izleyicileri üzmüştü.

Dizinin 73. bölümü ise “hayat devam ediyor” mottosu üzerinden Adana’da olayların bitmek bilmez hızını anlatıyor… Züleyha, Demir ile Yılmaz arasında kaldı. Ne yöne doğru yönelse dertler bitmeyecek. Yeni Hünkar olması beklenen Züleyha’nın seçimi her şeyi belirleyecek.

Bir başka önemli gelişme ise Müjgan ile Fikret arasında yaşanıyor. Bu ikilinin aşk yaşamaya başlayacağını izleyiciler tahmin ediyordu, sanki bu tahminler doğru çıkacakmış gibi bir izlenim var.

Behice karakterinde Esra Dermancıoğlu, harikalar yaratmıştı. Ormanın ortasında kendi tuttuğu adam tarafından vurulan Behice, işler ters gidince beklemediği bir durumla karşılaştı. Peki orada ölecek mi, yoksa çok farklı bir şekilde dizide hikayenin içinde mi kalacak? İşte bu detay da dikkat çekiyor.

Züleyha’nın bir de hamile olduğu ortaya çıkıyor. İzleyici, “Oha Züleyha, dizi bitene kadar 10 çocuk yaparsın artık” diye laf atmaktan da geri durmuyor.

Bazı izleyiciler ise Muhteşem Yüzyıl dizisini hatırlattı. “Züleyha, Hürrem Sultan gibi her sezon hamile” diye yorum yapan izleyiciler, kimden hamile olduğu sorusunu da soruyor.

Dizinin yeni mottosu “hayat devam ediyor” ama hikayenin ne kadar hızlı ve aksiyonu ne kadar bol olduğu da 73. bölüm fragmanından bile anlaşılıyor: