Ana sayfa Dizi Fragmanları Off bu kadar da ağır konuşulmaz! Baraj dizisinde Nehir o nasıl sözler öyle!

Off bu kadar da ağır konuşulmaz! Baraj dizisinde Nehir o nasıl sözler öyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Baraj dizisinde Nehir ve Nazım arasındaki ayrılık derinleşme yolunda ilerliyor. Biran Damla Yılmaz ile Feyyaz Duman’ı başrolde buluşturan dizide, iki karakterin çatışmalarının devam edeceğini 14. yeni bölümde göreceksiniz.

Evlilik yolunda ilerlerken, Nermin ile Nazım’ın hala evli olduklarını öğrenen Nehir, çılgına döndü… Tarık’ın peşinden ayrılmadığı Nehir, Nazım’dan hesap soruyor. İki karakterin aşkını bekleyenler ise daha uzun süre çatışma halini izleyecek gibi duruyor.

17 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan 14. bölümden ilk fragman paylaşıldı. Nehir, “Sen bana yalan söyledin. Senin aksine Tarık baştan beri bana doğruları söylemeye çalıştı. O bana dürüst olmaya çalıştı, en azından bunu yaptı. Sen Tarık kadar bile olamadın” diyerek Nazım’ı fena haşladı…

Ancak bu sözleri söyleyen Nehir’in ne tür numaralarla insanları nasıl kandırdığı da hemen izleyicilerin aklından film şeridi gibi geçti. Nazım ise Nehir’in dolandırıcılığa geri dönmesini istemiyor. Zerrin ise Nehir’in aklını çelmek için her yolu deneyecek.

Nermin ve Ayşe, bu kavganın kazananı olacak. Nazım, onları eve alıyor. Nehir ise yine Zerrin’in insafına kaldı. İşte Baraj dizisinin 14.bölümünden 1.fragman: