Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol ile Hilal Altınbilek’in pozları nefes kesti! Bir Zamanlar Çukurova’da aşk beklentisi artıyor!

İbrahim Çelikkol ile Hilal Altınbilek’in pozları nefes kesti! Bir Zamanlar Çukurova’da aşk beklentisi artıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor!

Dizinin 3. sezon finalinde ‘Demir Yaman’ karakterini canlandıran Murat Ünalmış diziye veda etmişti. Yaz boyunca Ünalmış’tan boşalan yere kimin geleceği merak konusu oldu.

TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi geçtiğimiz sezon final yapan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol diziye ‘Hakan Gümüşoğlu’ karakteriyle dahil oldu.

İbrahim Çelikkol’un da katılımıyla hikayede de bir takım değişiklikler oldu. ilk 3 sezonda elde edilen müthiş başarıdan sonra, dördüncü sezonda ciddi bir izleyici kaybı da yaşandı ancak bu durum dizinin hala çok etkili ve sadık bir izleyici kitlesi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

İbrahim Çelikkol ile Hilal Altınbilek'in pozları nefes kesti! Bir Zamanlar Çukurova'da aşk beklentisi artıyor! 7

Perşembe akşamları yayınlanan ve tüm kişiler kategorisinde ikincilikler elde etmeyi sürdüren dizinin hala milyonlarca hayranı var. İzleyici İbrahim Çelikkol ile Hilal Altınbilek’in uyumunu beğendi. Çekimleri Çukurova’da yapılan dizinin eski performansına kavuşması için senaristler senaryo üzerinde önemli adımlar atıyor.

Bu aşamada izleyici de Hilal Altınbilek’in canlandırdığı ‘Züleyha’ ve İbrahim Çelikkol’un hayat verdiği ‘Hakan’ karakterlerinin aşk yaşamasına yönelik bir beklenti içerisine giriyor.

Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol ikilisinin Şamdan Plus dergisine verdiği pozlar bu beklentiyi daha da arttıracağa benziyor. İkili, derginin yeni sayısı için objektif karşısına geçti ve ortaya muhteşem görüntüler çıktı. İbrahim Çelikkol backstage videosunu instagram hesabından paylaştı.

Oyuncunun hayranları, paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. İzleyici, Bir Zamanlar Çukurova’nın 16 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak 117. bölümünü şimdiden merakla beklemeye başladı.