Ana sayfa Dizi Analiz Camdaki Kız dizisinde izleyicileri bekleyen büyük bir sürpriz var!

Camdaki Kız dizisinde izleyicileri bekleyen büyük bir sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi perşembe akşamları yayınlanıyor ve çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizide Tamer Levent, Nur Sürer gibi önemli isimler de hikayenin etkili karakterlerine hayat veriyor.

Her hafta milyonlarca izleyiciyi ekran başına geçiren dizinin heyecanlı bölümleri ve güçlü bir hikayesi var. Şimdiye kadar 24 bölümü yayınlanan dizide izleyicilerin beklentisi Nalan karakterinin daha güçlü bir duruş sergilemesi. Ancak bu beklenti tam olarak karşılık bulmuyor.

Nalan karakteri üzerinden ilerleyen dizide Burcu Biricik çok başarılı bir çıkışa imza attı. Nalan mutluluğun peşinde koşuyor ama yaşadığı mutsuzluk ile ekranda birçok kişinin de duygularına tercüman oluyor.

Toplumda Nalan gibi birçok kadın var ve onlar kendilerini dizide buluyor. Bu karakterin duygusunu başarıyla izleyicilere geçiren Burcu Biricik, Fatma ve Kırmızı Oda dizilerinde de psikolojik gerilimi yüksek karakterler canlandırmıştı. Bir de bunların üzerine Nalan gelince oyuncu adına başarısını sergilediği bir ortam oluştu.

Camdaki Kız dizisinde izleyicileri bekleyen büyük bir sürpriz var! 7

Camdaki Kız hayranları Nalan karakterinin nereye savrulacağını merakla bekliyor. Dizinin 25. bölümünden yayınlanan fragmanda hayalleri bir bir yıkılan Nalan’ın çok mutsuz olduğu gözüküyor.

Hem Feride’nin baskısı hem de Sedat’ın yaşattıkları ona ağır gelmeye başlamıştır. Muzo ile dertleşen Nalan ona hissettiklerinin peşinden koşmasını öğütler. Sonrasında kendisi de Sedat ile yakınlaşmaya başlar. Nalan mutluluğa kavuşabilecek mi? Camdaki Kız dizisinde Nalan ile Sedat yakınlaşması ise izleyiciler için büyük sürpriz olacak.