Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’de ne güzel bir çağrı bu!

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’de ne güzel bir çağrı bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ikinci sezonuna başlıyor… 30 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’da başlayacak olan yeni bölüm öncesinde ekip de son derece heyecanlı. Bu sezon dizilerin reyting elde etmesi çok zorlaştı. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolündeki tv8 dizisinin ilk sezondaki başarısını tekrarlayıp tekrarlayamayacağı da merakla bekleniyor.

İlk sezon 12 bölüm yayınlandı. Ekip 2 bölüm stok çekmişti. Sette önceki hafta da çekimler başladı. Aslında stokta bekleyen bölümlerden ilki yayınlanacak. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ise sosyal medya üzerinden hayranlarına seslendi.

İki ünlü isim de set hallerini paylaştı ve hayranlarına çağrıda bulundu. İbrahim Çelikkol, “Canım Demet’im. Bu akşam sizlerleyiz @tv8’de” notu ile aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'de ne güzel bir çağrı bu! 8

Demet Özdemir de yine başka bir fotoğraf ile hayranlarını ekrana davet eden paylaşımda bulundu.

Ünlü oyuncu, “Eveeet beklenen gün geldi. Bu akşam @dogdugunevkaderindir saat 20.00 @tv8’de” diyerek bir çağrı daha yaptı… Bakalım iki ünlü oyuncunun hayranlarına sempatik gelen bu fotoğraflarla yaptıkları çağrılar reytinglerde sonuç verecek mi?

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'de ne güzel bir çağrı bu! 9