Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol ve Tolgahan Sayışman’a bakıp öğrenin, karizma nasıl olur!

İbrahim Çelikkol ve Tolgahan Sayışman’a bakıp öğrenin, karizma nasıl olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya paylaşımları ve bunlara yapılan yorumlar bazen çok ilginç olabiliyor… Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterine hayat veren oyuncu İbrahim Çelikkol ile, Şeref Sözü dizisi ile ekrana dönen Tolgahan Sayışman’ın paylaşımları da çok ilgi gördü. Hayranları “Kaç eve ateş düştü bu pozdan sonra” diye esprili yorumlar da yaparak, binlerce beğeni bıraktı.

İbrahim Çelikkol, elinde tespihi kanepede otururken çekilen fotoğrafı ile hayranlarını da partneri Demet Özdemir’i de mest etti. Karizma böyle olur diye yorum bırakan takipçileri ünlü oyuncunun bu halini çok beğendi. 150 binden fazla beğeni yapılan paylaşım için Demet Özdemir’in “İbooo” diye yazıp bir de güç sembolü olan yumruk emojisi eklemesi dikkat çekti.

Şeref Sözü dizisiyle geçtiğimiz hafta ekrana dönüş yapan Tolgahan Sayışman ise, karizma bir fotoğrafını yayınladı. “Kaç eve ateş düştü biliyor musun?” diye yorum bırakan hayranları ünlü oyuncuya birçok iltifatta bulundu.

“Gönlümünüz efendisi” diyerek Tolgahan Sayışman’a övgülerde bulunan takipçileri, karizma fotoğrafa da 65 binden fazla beğeni bıraktı.

Yeni dizisiyle reytinglerde sorun yaşayan ünlü oyuncu mesajında, “Dünya benim mi yine” diye espri de yaptı.