Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Çelikkol’dan müjde! Kuş Uçuşu dizisinin sadece ikinci değil, üçüncü sezonu da olacak!

İbrahim Çelikkol’dan müjde! Kuş Uçuşu dizisinin sadece ikinci değil, üçüncü sezonu da olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix platformunda büyük başarı kazanan Kuş Uçuşu isimli dijital dizinin başrollerinde İbrahim Çelikkol, Birce Akalay ile Miray Daner bulunuyor. Haziran ayında yayınlanan dizinin tüm dünyada büyük ses getirmesi, çok iyi izlenme oranları elde edilmesi uzun süre konuşulmuştu.

Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol ikilisini 4 yıl aradan sonra yeniden bir araya getiren dizi, Siyah Beyaz Aşk isimli projeyi unutamayan dizi hayranları için de güzel bir sürpriz oldu. Kuş Uçuşu dizisinde herkes ilk sezonun ardından başka sezonlar olup olmayacağını merak ediyordu.

Özellikle de Birce Akalay hem bu dizi için hem de Mezarlık için yeni sezonlar olabileceği ihtimali nedeniyle televizyon dizilerinden gelen teklifleri reddetmişti. Birce Akalay da röportajlarında Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizilerine odaklandığını ve bu projeleri beklediğini her fırsatta iletmişti.

Bir Zamanlar Çukurova isimli dizinin üçüncü sezonunda kadroya dahil olan ve dördüncü sezonda da yer alarak etkili performansını ortaya koyan İbrahim Çelikkol, ayrıca Kuş Uçuşu projesiyle de çok konuşuldu.

İbrahim Çelikkol'dan müjde! Kuş Uçuşu dizisinin sadece ikinci değil, üçüncü sezonu da olacak! 7

Bir Zamanlar Çukurova’nın Haziran ayında final yapmasının ardından dinlenmeye çekilen oyuncu, oğlu Ali ile vakit geçirme fırsatı da buldu. Eşi Mihre Mutlu’dan ayrılmasıyla da gündemde olan oyuncu, şimdilerde yeni projeleri için hazırlıklar yapıyor.

Bir sinema filminde yer alacağını duyuran İbrahim Çelikkol, ayrıca Kuş Uçuşu dizisini merakla bekleyenlere de müjde verdi. Oyuncu şu açıklamayı yaptı:

“Yeni işler var. Yeni işlere hazırlanıyorum. Sinema filmi var. Kuş Uçuşu’nun büyük ihtimalle ikinci, üçüncü sezonunu çekmeye başlayacağız.”

İbrahim Çelikkol, bu kısa sözleriyle bile milyonlarca izleyicinin yüreğine su serpti. Kuş Uçuşu dizisinden haber bekleyenler sadece ikinci sezonun değil, üçüncü sezonun da çekilecek olmasından çok memnun kalacak.