Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin’in ekrana geleceği tarih netleşti!

Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin’in ekrana geleceği tarih netleşti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yayınlandığı dönem reytingleri kasıp kavuran Zalim İstanbul dizisinde Ceren’i canlandıran Bahar Şahin’in yeniden hayranlarıyla buluşmasına çok az kaldı. Yetenekli oyuncunun başrolünde yer aldığı dizi Duran’ın yayın tarihi belli oldu.

Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Ceren karakteriyle büyük bir çıkış yapan ve canlandırdığı rolü yeteneğiyle unutulmaz kılan Bahar Şahin, uzun bir ayrılıktan sonra nihayet yeni bir projeyle ekrana geliyor. Bahar Şahin’in başrolünde yer aldığı Duran isimli dizi dijital yayın platformu Gain TV’de ekrana gelecek.

Dizinin yayın tarihi bugün Gain TV’nin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Paylaşımda, “Hayallerimizin peşinden koşuyoruz. #DURAN. 11 Ocak’ta GAİN’de.” denildi. Yani hayranlarının Bahar Şahin’i yine ekranda izlemesine sadece günler kaldı.


Tanıtımdan ve afişten anlaşıldığı kadarıyla Bahar Şahin, Duran dizisinde de oyunculuğuyla kendinden söz ettirecek. Şahin’in yine ortalığı karıştıracak fettan bir karakteri canlandıracağı anlaşılıyor.

Dizide Oktay Çubuk ile baş rolü paylaşacak olan Bahar Şahin, Aslı isimli karaktere hayat verecek. Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un yaptığı, senaryosunu Murat Şevket ve Yunus Ozan Korkut’un birlikte yazdıkları Duran dizisi, 12 yıldır setlerden uzak olan İlyas Salman’ı da ekranlara döndürüyor.

İlyas Salman dizide bir boks antrenörünü canlandırıyor. Çekimlerinin bir kısmı Almanya’da gerçekleştirilen Duran dizisinde ayrıca Nil Keser, Batuhan Gelenler, Burakcan Doğan, Lorin Merhart, Cem Söküt ve Erdem Şenocak gibi isimler yer alıyor.