Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Çelikkol’un Bir Zamanlar Çukurova’daki imajı şaşırttı ama bir yerlerden de tanıdık geldi!

İbrahim Çelikkol’un Bir Zamanlar Çukurova’daki imajı şaşırttı ama bir yerlerden de tanıdık geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin çok sevilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi dördüncü sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İbrahim Çelikkol da dizinin oyuncu kadrosuna katılan iddialı bir isim. Yakışıklı oyuncunun dizide canlandıracağı karakterin görünümü ortaya çıktı ve herkesi çok şaşırttı. Ancak oyuncunun yeni imajı bir yerlerden de çok tanıdık geldi.

İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezonunda ihtiraslı ve gözü pek bir iş adamı olan Hakan Gümüşoğlu karakterini canlandıracak. Hakan Gümüşoğlu, Çukurova’daki pek çok ismin tam tersi, tüm zenginliğini kendisi elde etmiş bir işadamı olacak ve Demir’in düşmanı olarak karşımıza çıkacak.

İbrahim Çelikkol'un Bir Zamanlar Çukurova'daki imajı şaşırttı ama bir yerlerden de tanıdık geldi! 8

İbrahim Çelikkol’un dizideki yeni karakterinin dış görünümü de ortaya çıktı. Her zaman göründüğünden çok farklı bir şekilde karşımıza çıkacak olan yakışıklı oyuncu 70’li yılların kıyafetleri ve aksesuarlarıyla sıra dışı bir görünüm sergiliyor.

Oyuncunun Hakan Gümüşoğlu olarak görünümü hayranlarını çok şaşırttı ve büyük beğeni topladı. Ancak karakterin dış görümününün The Serpent dizisindeki Charles Sobhraj’la benzerliği dikkatimizden kaçmadı. Benzerlik o kadar fazla ki İbrahim Çelikkol ilk bakışta The Serpent dizisinin seri katilini sanılıyor. Dolayısıyla Hakan Gümüşoğlu karakterini ortaya çıkarırken The Serpent’ten biraz ilham alındığı ortada.

İbrahim Çelikkol'un Bir Zamanlar Çukurova'daki imajı şaşırttı ama bir yerlerden de tanıdık geldi! 9

Geçtiğimiz kış Netflix’te yayınlanan ve izlenme rekoru kıran The Serpent dizisi 1975-2000 yılları arasında, Tayland ve Hindistan’a giden genç batılı turistleri öldüren seri katil Charles Sobhraj’ın hayatını anlatıyor.

The Serpent dizisinde Charles Sobhraj’ı Fransız aktör Tahar Rahim canlandırmıştı. Cezayir asıllı oyuncu karakteri canlandırırken gösterdiği performansla kariyerinde büyük bir çıkış yapmıştı. The Serpent dizisinde İlker Kaleli de küçük bir rolle yer almıştı. Kaleli dizide bir Sobhraj’ın kurbanlarından bir Türk’ü canlandırmıştı.