Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Çelikkol’un Bir Zamanlar Çukurova’daki karakterinin detayları ortaya çıktı!

İbrahim Çelikkol’un Bir Zamanlar Çukurova’daki karakterinin detayları ortaya çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Televizyon ekranlarında en son  ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ adlı dizide baş rolde yer alan İbrahim Çelikkol, finalden önce diziden ayrılmıştı. İbrahim Çelikkol, 3 yıl aradan sonra dijital dizi projesi olan’ ‘Kuş Uçuşu’nda ise eski partneri Birce Akalay ile buluşmuştu. Netflix için hazırlanan bu dizinin çekimleri de tamamlandı. Yeni sezon için pek çok teklif alan ünlü oyuncunun ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin 4. sezonu ile ekranlara geleceğini duyurmuştuk.

ATV ekranlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın 3. sezon finalinde başrol oyuncusu Murat Ünalmış’da diziden ayrılmıştı. Senaristler hikayeyi yeniliyor ve İbrahim Çelikkol’un da dördüncü sezonda çok etkileyici bir karakter ile dizide yer alacağı ortaya çıktı.

İbrahim Çelikkol'un Bir Zamanlar Çukurova'daki karakterinin detayları ortaya çıktı! 3

Çekimleri Adana’da yapılan dizinin 103. bölümü için oyuncular yakında sete girecek. İbrahim Çelikkol’un dizideki karakteri ile ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Oyuncu  yine bir intikam hikayesi ile hayranlarının karşısına çıkacak.

İbrahim Çelikkol'un Bir Zamanlar Çukurova'daki karakterinin detayları ortaya çıktı! 4

Senaryosunu Ayfer Tunç’un kaleme aldığı dizide Çelikkol, Hakan Gümüşoğlu rolüne hayat verecek. Bir lojistik firmasının sahibi olan Gümüşoğlu Beyrut sahneleriyle diziye iddialı bir giriş yapacak. Demir Yaman’dan intikam almak için Çukurova’ya ayak basacak olan Hakan dizideki hiç düşmeyen tansiyonu iyice artıracak. Öte yandan diziye ayrıca Erkan Bektaş da katıldı. Bektaş son olarak ‘Akıncı’ adlı dizide seyirci karşısına çıkmıştı.