Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver’e bomba gibi bir teklif! Yanıtı merakla bekleniyor!

Aslı Enver’e bomba gibi bir teklif! Yanıtı merakla bekleniyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son olarak Babil dizisinde rol alan yetenekli oyuncu, Aslı Enver dizinin final yapmasının ardından uzun süredir istirahatteydi. Kasım 2020’de 20. bölümle final yapan dizinin ardından Aslı Enver, bir projeye dahil olmak yerine evinde dinlenmeyi tercih etmişti.

Ancak Aslı Enver cephesinden yeni bir haber var. Gelen bir habere göre güzel oyuncuya yeni bir dizi teklifi gitti. Enver’in oldukça iddialı gelecek gibi görünen projeyi kabul edip etmeyeceği büyük bir merak konusu.

Gazeteci Birsen Altuntaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Limon Film’in yayın haklarını satın aldığı The Good Wife dizisinin Türkiye uyarlaması için Aslı Enver’e teklif götürdüğünü yazdı. Dizi Türkiye’ye Skandal adıyla uyarlanacak.

Aslı Enver'e bomba gibi bir teklif! Yanıtı merakla bekleniyor! 13

The Good Wife, 2009-2016 yılları arasında Amerikan CBS kanalında yayınlanan bir hukuk ve dram dizisi. Başrollerinde Julianna Margulies, Matt Czuchry ve Archie Panjabi gibi isimlerin yer aldığı dizinin konusu şöyle:

Alicia Florrick’in (Julianna Margulies) mutlu evliliği, bir gün internete düşen skandal görüntülerle kabusa dönüşür ve Amerika’da Şikago kentinin içinde olduğu Cook County Eyalet Savcısı olan kocası hapse düşer. Tüm bunlar üzerine Alicia Florrick eski mesleği olan avukatlığa döner. Kahramanımız üniversite yıllarında sevdiği adam olan Will Gardner’ın (Josh Charles) avukatlık bürosunda çalışmaya başlar.

Altı kez ödül kazanan, 40’tan fazla defa ödüllere aday gösterilen The Good Wife dizisi yayınlandığı dönem ABD’de büyük ilgi görmüştü.

The Good Wife dizisi Skandal ismiyle Türkiye’ye uyarlandığında Ayrılık’tan sonra ikinci hukuk dizisi olacak.