Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Çelikkol’un paylaşımıyla ortaya çıkmıştı… Demet Özdemir, İtalya’ya gitti…

İbrahim Çelikkol’un paylaşımıyla ortaya çıkmıştı… Demet Özdemir, İtalya’ya gitti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şimdilerde tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Demet Özdemir, bir önceki dizisi Erkenci Kuş ile İtalya’da fırtınalar estiriyordu.

Can Yaman ile birlikte başrolünde yer aldıkları dizi sayesinde İtalya’da büyük bir hayran kitlesi edindiler. Özdemir’in bir dizi röportaj için İtalya’ya gittiği ortaya çıktı. Aslında dün İbrahim Çelikkol’un yaptığı bir paylaşımda oyuncunun İtalya’da olduğu ortaya çıkmıştı. O paylaşımı aşağıda görebilirsiniz.

İbrahim Çelikkol'un paylaşımıyla ortaya çıkmıştı... Demet Özdemir, İtalya'ya gitti... 10

Bugün de Demet Özdemir’in İtalya’nın Milano kentinde havalimanındaki görüntüleri medyaya yayıldı. Demet Özdemir’in Silvia Toffanin ile Verissimo’da konuk olması bekleniyor. Medyafaresi’nde yer alan habere göre tv programlarında yer alacak oyuncu.

Kısa bir süre önce de Bay Yanlış isimli dizisi final yapan Can Yaman, röportaj ve tv programları için İtalya’ya gitmişti.
İbrahim Çelikkol'un paylaşımıyla ortaya çıkmıştı... Demet Özdemir, İtalya'ya gitti... 11

Demet Özdemir’in İtalyan hayranları oyuncuyu ‘hoşgeldin’ sözleriyle karşılayan pek çok mesaj göndermekteler.

Oyuncu bir kaç saat içinde sosyal medyanın gündemine oturdu ve trend konuların liste başına çıktı. İtalya’da çok sevilen Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisinde oynadığı Sanem karakteri ile Türk hayranlarını olduğu kadar İtalyan hayranlarını da etkilemeyi başardı.

İbrahim Çelikkol'un paylaşımıyla ortaya çıkmıştı... Demet Özdemir, İtalya'ya gitti... 12

Özdemir’in İtalya’ya gitmesiyle birlikte sosyal medyada da adeta sevinç yağmuru başladı. Oyuncuya sevgi dolu sözler ve övgü dolu yorumlarla pek çok mesaj atılmaya devam ediliyor.

Resmen ülkenin gündemine oturan Demet Özdemir, ülkede bir dizi röportaj gerçekleştirecek. Can Yaman’ın konuk olacağı Verissimo kanalına Demet Özdemir’in de 17 Ekim Cumartesi akşamı konuk olması bekleniyor.

Oyuncunun kalacağı otelin önünde geleceğini öğrenen hayranlarının da karşılamaya geldiği ifade ediliyor.

İbrahim Çelikkol'un paylaşımıyla ortaya çıkmıştı... Demet Özdemir, İtalya'ya gitti... 13

Sosyal medyada Özdemir’in İtalya’da olduğu ise bir anda yayılmaya başladı…