Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çok Güzel Hareketler 2’nin oyuncusu Atakan Çelik, Ramo dizisinde

Çok Güzel Hareketler 2’nin oyuncusu Atakan Çelik, Ramo dizisinde

tarafından ker_def

Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği, RAMO’ya bu haftaki yeni bölümde Atakan Çelik konuk oluyor.

Ramo’nun Köksal’la çalıştığından şüphelenen Cihangir, ona öyle bir oyun oynar ki, Ramo’nun bu oyundan sağ çıkması neredeyse imkansızdır. Cihangir aynı zamanda Sibel’in de peşindedir ve bu sürek avı Sibel’e sonuçları iyi olmayacak bir karar aldırtmak üzeredir.

Ramo, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşacak. Atakan Çelik, diziye katılarak büyük bir sürpriz yapacak. Pazar akşamları Kanal D’de yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 ile tanınan Atakan Çelik, için önemli bir sınav olacak.

3 Şubat 1990 İstanbul Beyoğlu doğumlu olan Atakan Çelik, 183 boyunda ve 76 kilo. İktisat bölümü mezunu olan oyuncu, tiyatro ve oyunculuk hevesini küçüklüğünden beri hep içinde hisseden birisiydi. Annesinin ısrarı ile tiyatrodan uzaklaşan Çelik, bir sigorta şirketinde çalıştı.

Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncusu Atakan Çelik, Ramo dizisinde 7

Burada 5 yıl görev aldıktan sonra BKM ile yolları kesişen Çelik, hayallerinin peşine düştü ve o zamandan bu yana BKM Mutfak çatısı altında oyunculuk yapmaya devam ediyor.