Ana sayfa Dizi Haberleri İbretlik Masumiyet dizisinde herkesin dilinin ucuna gelen ihtimal!

İbretlik Masumiyet dizisinde herkesin dilinin ucuna gelen ihtimal!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Masumiyet dizisinin hikayesi çok ilginç bir noktaya doğru ilerliyor… İlker’e yeniden tutulan ve ona aşık olduğuna kendini inandıran Ela’nın yaptıklarını izleyiciler de garipsiyor.

Kendisine şiddet uygulayan birisine yeniden güvenmeyi tercih eden Ela, ne kadar yanıldığını da anlamaya başlayacak. Masumiyet dizisinin 8. bölümünde yaşananlar izleyicileri fazlası ile rahatsız etti. Dizinin 21 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelecek 9.bölümünde ise dikkat çeken gelişmeler var.

İlker’in babası İsmail ile ilgili akılları kurcalayan ve birçok izleyicinin dilinin ucuna gelen, “Acaba İlker’in babası değil mi?” sorusunu daha çok soracaksınız… Hale ile İsmail neyi gizliyor? İşte bu soru da sorulacak. İsmail, İlker’in Ela’ya neler yaptığını gördüğünü açıklamış ve bu sözleri ile de hikayeye heyecan getirmişti.

Hale, oğlu İlker’i korumak için her yolu denerken İsmail ise sırlarla dolu birisi görünümüyle dizideki kilit karakter konumuna doğru ilerliyor. Dizi hayranları, “İlker, İsmail’in oğlu değil gibir bir his var içimde” diye yorum bırakıyor.

Hale’nin oğlunun üzerine titremesine karşın İsmail’deki sevgisizlik belirtileri de akılları karıştırmaya devam ediyor…Masumiyet dizisinde Ela’nın hasta olduğunu fark etmesi ve annesi Bahar’a sığınmasına da yeni bölümde tanıklık edeceksiniz.

Masumiyet dizisinin hikayesinde hem İlker hem de Ela’nın sorunlarının ailelerinden kaynaklanıyor olduğu gerçeğini de görmeye başlayan izleyiciler, iki hastalıklı ailenin sorunlar yaşayan çocukları olarak tanımlama yapmaya başladı.

Masumiyet izleyicileri artık Ela ve İlker meselesine aileleri üzerinden bakmaya başladı. “Derinlere inildiğinde ibretlik bir dizi” diye yorum yapan izleyiciler, ailelerin çocuklarının yaşamlarında ne kadar büyük rol oynadıklarını da bu dizi ile bir kez daha gösterildiğini belirten mesajlar paylaşıyor.

İşte Masumiyet dizisinin 21 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak. 9.bölüm fragmanı: